HARIS SE JAKO IZNERVIRAO, NIJE MOGAO DA MI POMOGNE: Rada Manojlović konačno progovorila o boravku u aerodromskom "pritvoru"

Srpska folk pevačica Rada Manojlović nedavno je deportovana iz Švajcarske, jer nije imala radnu vizu u pasošu, a ovu neprijatnost još nije zaboravila.

- U "pritvoru" je bilo hladno. Bar su mi dali da jedem. To je kao neki hotel na aerodromu. Bili su svi fini, ali smanjena ti je sloboda kretanja. Nije mi se svidelo to - objašnjava Rada i dodaje da je njenog dečka Harisa Berkovića ova situacija pogodila.

- Užas, on se jako iznervirao. Ja sam devojka, sama, privedena, on ne može da mi pomogne – priznaje Manojlovićeva koja će pokrenuti sudski postupak protiv švajcarske policije zbog toga što joj nisu dozvolili da odradi nastup u njihovoj zemlji, što je napravilo gubitak kako njoj, tako i diskoteci u kojoj je trebalo da peva.

- Tužićemo ih, ne može to tako. Hajde da sam samo ja kriva i da prihvatim grešku i da idem dalje. Zar je to švajcarska pravda i švajcarski zakon da uzmu pare unapred, a da ne završe posao do roka do kog smo rekli? - kaže Rada vidno uznemirena i dalje zbog ovog ekscesa i dodaje:

- U inat švajcarskoj policiji, imam još dva nastupa zakazana u istoj diskoteci, pa da vidimo šta će sledeći put da izmisle.

Inače, Radi je na poslovnom planu turbulentno, ali zato na polju ljubavi joj cvetaju ruže. Ona i Haris su u emotivnoj vezi više od četiri godine, a pevačica smatra da je došlo vreme i za potomstvo.

- Vreme je da dobijem dete. Nije mi bitno da li je muško ili žensko, samo neka je zdravo. Od čega sve danas deca boluju... Samo neka je zdravo - zaključuje Manojlovićeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još