SKOVALE PLAN: Stanija Dobrojević i Maja Marinković pripremile osvetu Vladimiru Tomoviću

Odnos Maje Marinković i Vladimira Tomovića intrigira verne pratioce "Zadruge 3", a sada Majin otac otkriva taktiku svoje mezimice i ističe da Stanija uskoro ulazi u rijaliti.

- Maji se ne sviđa Tomović, ona ga samo za*ebava. Nikada ne bi bila sa njim jer joj je Stanija Dobrojević prijateljica - počeo je priču za "Svet" Radomir Marinković.

- Njih dve su baš dobre, a Maja poštuje prijatelje i nikada ih ne izdaje. Upućena je do detalja kako je Vladimir maltretirao Staniju, a otkako je ušao u novu sezonu, glumi Don Žuana, pa su njih dve rešile da mu Maja dođe glave. Sve što radi je njena igra koju su do detalja razradile - nastavio je priču Majin otac.

- Vladimir misli da može da vrti svaku devojku oko malog prsta, a Maja mu ne ide uz dlaku. Nema to nikakve veze sa malom Minom Vrbaški, ona je trenutno kolateralna šteta. Pravi Crnogorci se ne ponašaju kao on. Ne može Maja da se takmiči sa Minom, ipak joj Mina nije ni do kolena. Njih dve su dva različita sveta. On kao da je neka faca, govori mojoj ćerki da dođe da ga poljubi za laku noć, videli smo kako mu je odbrusila. Igra sa njim toplo-hladno, a pravi haos će biti kad uđe i Stanija - otkrio je on, pa zaključio:

- Ima on da pobegne glavom bez obzira! Pravo da vam kažem, uživam gledajući Maju kako se igra jer ona nije amater kao što je većina njih!

Izvor: Svet
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još