TI SI INTELEKTUALNA AMEBA, SREŠĆEMO SE MI NAPOLJU: Vladimir Tomović žestoko napao Gagija Đoganija (VIDEO)

Sinoć su u Beloj kući održane nominacije. Ovonedeljni potrčci bili su Mima Živković i Gagi Đogani. Zadrugari su glasali i red je došao da svoje mišljenje iznese i Vladimir Tomović, koji je imao žestoke sukobe i sa Mimom i sa Gagijem.

- Ne znam šta da kažem. Slušam ove hvalospeve o gospodinu, malo se stidim u ime svih vas. On je jedini čovek koji je meni u negativnom kontekstu pomenuo porodicu. Ovo je još jedan od razloga što me je sramota što sam došao u duel sa njim, ne znam kako da ga nazovem. Ako kažem: "Intelektualna ameba", on to neće shvatiti. Jedan od ljudi koje u popodnevnom dremanju sanjam i jedva čekam da se bolje upoznamo. Jedva čekam susret sa njim napolju - pričao je Tomović.

- To je pretnja - dobacio je Gagi.

- Kažu da je naivan, on je glup, nije naivan. Misli da svi treba da pričamo lepo o njemu. Niko nije naivan ovde, postoje samo glupi i pametni. Tu smo, do kraja rijalitija nećemo imati konflikt, ali ćemo napolju imati susret oči u oči - nadovezao se Crnogorac, pa nastavio:

- Mima mi je bila jako iritantna u početku. Kada sam shvatio da iritira 90% kuće, počela je da mi prija. Ne zna kada da stane. Poentira, pa nastavi. Samo treba da poradi na tome i da bude ozbiljan rijaliti učesnik. Nominujem Gagija - završio je Tomović.

Ivana Šopić je osudila Tomovićevo izlaganje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.