Za ponedeljak, 15. novembar 2010.

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja srpski listovi bave se i dalje dvostrukim ubistvom ispred beogradskog restorana Madera i različitim političkim i ekonomskim temama.

ALO - Pod naslovom "Overila ih zbog imovine i mrtvog sina!", list piše o dvostrukom ubistvu ispred restorana "Madera".

BLIC - Posle ubistva ispred restorana "Madera", list piše: "U oproštajnom pismu opisala i svoju sahranu". U intervjuu za list lider LDP-a Čedomir Jovanović kaže: "Ova vlada Srbiju ne može da uvede u EU".

VEČERNJE NOVOSTI - "Trka u DS ne unosi nemir", kaže za list funkcionerka te stranke Jelena Trivan. "Četiri hica iz osvete", o dvostrukom ubistvu i pokušaju samoubistva. "Zarada malo bliža korpi", o kupovnoj moći građana.

DANAS - "Tadić nije odlučio koga će da podrži", posle sednice Glavnog odbora DS i kandidaturama za najviše funkcije u toj stranci. Uspešna istraživanja komapanije Avala risorsiz oko Bora: "Na crnom vrhu pronađeno zlato". Arheolog Branislav Anđelković koji je dešifrovao identitet beogradske mumije, objavio muzički album: "Zapevao egiptolog".

KURIR - List piše o selu Ljuba u Vojvodini kao poslednjem skrovištu haškog begunca Ratka Mladića pod naslovom "Poslednje Mladićevo skrovište!". "Žena ubica bila u lokicama", o Ljiljani Mitić koja je pre dva dana počinila dvostuko ubistvo u centru Beograda.

POLITIKA - "Osuđenice vezuju i tuku gumenim palicama", o stanju u srpskim zatvorima. U tekstu o tome šta se nađe na stolu svakog ozbiljnog investitora pre nego što odluči da ulaže u posao u Srbiji: "Lider s rđavim ocenama". Dosije o ruskoj špijunaži: "Od Čeke do FSB-a".

PRAVDA - "Biba ubila zbog smrti sina", o dvostrukom ubistvu. "Biće potresa još nekoliko meseci", o podrhtavanju tla u Kraljevu.

PRES - "Kamere Madere snimile masakr", piše list. "Neć nam biti bolje ni 2012!", o najavama stručnjaka. "Svako treće dete dobiće dijabetes!", upozoravaju iz Republičke komisije za dijabetes.

PRIVREDNI PREGLED - O Globalnoj nedelji preduzetništva - "Mali biznis motor budućeg razvoja". "Najavljen otkup poljoprivrednog zemljišta", piše list.

Pogledajte još