NAJLEPŠI SNOVI SE SANJAJU OTVORENIH OČIJU: Kaliopi ponovo oduševila beogradsku publiku

Regionalna muzička zvezda Kaliopi sinoć je podigla publiku na noge u prepunoj Kombank dvorani. Uz Kaliopine reči "večeras moja duša peva za vas" publika je doživela više od dva sata nezaboravnih eksplozivnih emocija.

Kaliopi je sinoć održala spektakularan koncert, a to dokazuje i veliki broj fanova koji su nakon koncerta stajali u redu za čestitanje i slikanje.

Osluškivali smo njihove komentare: "Ima li dalje?", "Kakav emocionalni doživljaj!", "Bože, koja kraljica!" , "Savršen zvuk i stage!", "Bend koji diše sa njom!" i još mnogu drugi... I baš tako, ovakvo veče se ne doživljava često, zato hvala Kaliopi na koferu punom emocija i ljubavi.

Hitovi poput "Melem", "Vrisnem", "Probudi me", "Znam da te volim", "Presuda" nizali su se jedan za drugim, a onda je usledilo i nekoliko iznenađenja. Kaliopi je zajedno sa publikom otpevala i stihove pesme "April u Beogradu", kao i legendarnu pesmu Leonarda Koena "Hallelujah". Nezaobilazan deo koncerta je bio i makedonski hit "Makedonsko devojče", u njenoj verziji, koji je publika ispratila gromoglasnim pevanjem.

Jedan od najemotivnijih dela koncerta je svakako bio deo kada je Kaliopi ušetala u publiku i u zagrljaju sa velikim brojem fanova otpevala pesmu "Rođendan". Bilo je čarobno videti punu salu koja čeka na zagrljaj Kaliopi izajedno peva stihove "Ti si moja sreća, moje sve". Nakon pesme Kaliopi se veoma ushićena i nadasve emotivna zahvalila publici i poručila: "Mnogo ste jaka doza, ovotreba čovek da preživi". Tako je i bilo do samog kraja koncerta kada su usledili i evergrini "Kofer ljubavi", "Crnoi belo" i "Bato".

Kako kaže Kaliopi nije važno na kom jeziku pevamo, važno je da se volimo. Tako je i bilo sinoć. Veliki broj poznatih ličnosti: Željko Samardžić, Milan Kalinić, Jelena Tinska, Peca Popović, Stevan Anđelković su sinoć aplaudirali i tražili bis zajedno sa publikom. Ovaj koncert nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na nama je samo da se zahvalimo Kaliopi na divnoj večeri.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još