TEBI JE MOJA ĆERKA KONKURENCIJA U SVAKOM RIJALITIJU: Marija Kulić i Jovana Tomić Matora se posvađale oko Miljane (VIDEO)

Situacija u "Zadruzi 3" se ne smiruje, a ovoga puta varnice su sevnule između Marije Kulić i Jovane Tomić Matore.

Naime, nakon što je završeno pozorišno veče, voditelj Dragan Marinković Maca je upitao zadrugare ko se po njihovom mišljenju najgore snašao u ulozi glumca. Tom prilikom je Jovana Tomić Matora istakla da tu "titulu" Miljana Kulić zbog čega je njena majka odmah povisila ton na Tomićevu.

- Tebi je moja ćerka konkurencija u svakom rijalitiju. Ti si ljubomorna na nju - pričala je Marija dok je Matora to oštro negirala.

- Za ono to je uradila Miljana je kažnjena adekvatno. Nije naučila na svojim greškama - dodala je Kulićka, a povodom ovoga se oglasio i Lazar Čolić Zola.

- Ja sam dobro, malo slabije vidim na levo oko. Produkcija je odmah reagovala i ukazala mi je pomoć. Krivo mi je jer se ovo desilo zbog moje porodice - rekao je Zola.

Kako Matora nije mogla da ostane imuna na prozivke Marije Kulić, njih dve su nastavile raspravu i napolju.

- Da budem ljubomorna? Jesi li ti normalna? Ne postoji čovek koji može da bude ljubomoran na Miljanu. Ja sam njoj prošla preko mnogih uvreda. Ti si meni gora od nje, ti znaš ko je ona. Ja znam da je tebi krivo - pričala je besno Matora.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još