NAJSLABIJA KARIKA: Dragana Stojančević izbačena iz "Zadruge"

Nominovane ukućanke za izbacivanje iz "Zadruge" ovog puta bile su Dragana Stojančević i Mima Živković, a Dragana je osvojila manju podršku publike i sinoć je morala da napusti imanje.

Dragana i Mima najpre su odigrale igricu za dupliranje glasova, u kojoj je pobedila Dragana, ali to ipak nije bilo dovoljno da ostane u Beloj kući, te je sa 33% osvojenih glasova morala da napusti "Zadrugu".

Ona je navela da se raduje što ide kući, a zadrugari sa kojima je bila bliska teško su podneli njen odlazak, pogotovo njena najbolja drugarica iz rijalitija Nataša Radan.

Ona se po dolasku u studio kod Dušice Jakovljević osvrnula i na svoj odnos sa Bojanom Đukićem, koji je pokušavao da je osvoji.

- Sada sam bolje, živela sloboda! Najgori je crni sto, juče je bio fuj dan. Između Bojana i mene se ne dešava ništa, da sam želela desilo bi se nešto više. U rijalitiju sam bila skroz drugačija nego kakva sam u spoljnom svetu. Očekivala sam da ću biti opuštenija, što me je kočilo, ali ja sam sada srećna - rekla je Dragana.

Tokom boravka u "Zadruzi" Dragana je spomenula da je u vezi sa misterioznim pevačem, pa ju je Dušica upitala o tome.

- Ako je misteriozan, neka ostane misteriozan - rekla je Dragana, koja nije želela da otkrije njegov identitet.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još