IZNENADIO DALILU: Vladimir Tomović delio budžete, nastao muk u Beloj kući (VIDEO)

Dragana Stojančević je sinoć zauvek napustila velelepno imanje u Šimanovcima i postavila Vladimira Tomovića za novog vođu. Nakon što je Veliki šef poslao pismo i novac za ovonedeljne troškove, on je krenuo sa raspodelom budžeta.

Podsetimo, zadrugari su prošli nedelje bili kažnjeni i ovonedeljni budžet je umanjen za po 1.000 dinara, pa je tako veliki budžet iznosio 3.000 dinara, srednji 2.000, a mali 1.000 dinara, a Vladimir je odmah počeo da pravi spisak za raspodelu kada je saznao da je novi vođa.

Velike budžete dobili su:
Dalila Dragojević, Stefan Kandić, Nataša Radan, Ivan Gajić, Lazar Čolić Zola, Jelena Pešić, Mlađa Jovanović, Ceca Kitić, Mina Vrbaški, Bora Santana, Milica Kemez i Filip Đukić.

Srednje budžete dobili su:
Jovana Tomić Matora, Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karić, Iva Grgurić, Ivana Šopić, Lepi Mića, Rade Lazić, Nikola Orozović, Milica Dugalić, Saška Karan, Marko Đedović, Marija Kulić, Milan Petković, Ermina Pašović i Mirko Gavrić.

Male budžete dobili su:
Sani Ibraimov, Natalija Ibraimov, Gagi Đogani, Vladimir Tomović, Miona Jovanović, Stefan Milošević, Miljana Kulić, Nina Babić, Vladimir Adžić, Mateja Matijević, Filip Reljić, Bane Čolak (+500 dinara), Ivana Krunić, Bojan Đukić, Marijana Zonjić (+500 dinara), Maja Marinković (+1000 dinara od svog budžeta), Dejan Dragojević (+1000 dinara), Mima Živković (+500 dinara) i Tara Simov.

Dalila se iznenadila što joj je Tomović dao najveći budžet, a Vladimir je poručio Zoli da ga voli i da mu daje novac zbog svega što je pretrpeo. Crnogorac je nahvalio i Jelenu Pešić, pa joj je dao veliki budžet. Mini Vrbaški je lično odneo veliki budžet bez obrazloženja, a takođe je odneo srednji budžet Lepom Mići bez obrazloženja. Mali budžet Vladimir je dao Miljani Kulić, za koju je naveo da ga je ugrizla za srce, dok je Mariji dao srednji budžet i istakao da mu je žao što ne može da joj da veliki budžet. Ivani Krunić je poručio da bi joj dao nulu da može. Zadrugarima kojima je želeo da da više novca je podelio svoj budžet, a pozajmio je novac od Mirka Gavrića kako bi dao Dejanu Dragojeviću još 1000 dinara, dok je od Tare Simov oduzeo 500 dinara i dao joj 500.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još