ZORANNAH ISKRENO NAKON ŠOKANTNE IZJAVE O NEŽNIJEM POLU: Dočekana sam na nož, nisam pozivala na nasilje!

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno se našla u centru skandala kada je za jedan domaći magazin izjavila da bi žene trebalo da stave muškarca sa kojim su u braku ili vezi ispred sebe, kao i da on mora da bude centar njihovog sveta, dok sebe treba da stave u drugi plan.

Iako su reakcije podeljene, te jedan deo javnosti smatra da je Zorana ovakvim izjavama degradirala sebe i druge žene, modna blogerka čvrsto se drži svojih stavova.

- Ja sam svoje savete rekla, dočekana sam na nož, mislim da svako treba da ima svoje mišljenje, to je moje i ne smatram da je loše. Ja sam takav tip da se posvetim svom muškarcu i to je meni donelo dobro, svaki put kad to nisam uradila, imala sam problem sa sobom, pa onda dalje. Ne smatram da je to ključ i da ono što radim poziva na nasilje u porodici, mislim da su se pomešale babe i žabe, ne znam da li ikome delujem kao da bih trpela tako nešto. Mislim da je ključ jedne uspešne veze samo kompromis, kako zadovoljiti tu neku drugu osobu i kako ona zadovoljava vas, neki balans da se napravi - rekla je Zorana.

Zorana dodaje da ona, kako kaže, nije tu da vaspitava decu, već da to treba da urade roditelji.

- Mi nismo tu da vaspitavamo decu, tu su roditelji. Naravno da će svako imati svoje mišljenje, kao i ja i imam pravo da ga kažem, ali ne mislim da je to loš primer. To što svako ima svoje mišljenje treba da pomogne deci i da im pokaže da i oni treba da imaju svoje, kakvi god oni bili - dodala je blogerka.

Zorana je inače poznata po stavovima koji izazivaju oprečne reakcije, kada je u pitanju odnos muškaraca i žena, te je prošle godine za jedan domaći mesečnik izjavila „da svaka žena treba da prati svog muškarca na kraj sveta i da zbog njega svoju karijeru stavi u drugi plan“.

- Smatram da žena, ako želi i ima vremena, može da radi, ali ukoliko to na bilo koji način utiče na njenog dečka, muža, dete, porodicu, treba da karijeru stavi u drugi plan - rekla je ona prošle godine za magazin "Story", dodavši da joj „nije logično da muž sedi kod kuće i menja pelene, a žena radi“.

Izvor: Blic.rs/Pink
Foto: zorannah/Instagram

Pogledajte još