Prvi pogled na Crvenkapu

Na Internetu su osvanule prve fotografije iz izuzetno zanimljivog filma koji je trenutno u fazi postprodukcije iza koga stoji rediteljka prvog dela "Sumraka" (Twilight) - Catherine Hardwicke. Radi se o klasičnoj priči o Crvenkapi, ali sigurno se neće raditi o "klasičnoj" ekranizaciji, već dosta mračnijem filmu.


Pogledajte Amandu Seyfried
u naslovnoj ulozi u mračnijoj verziji literarnog klasika "Crvenkapa" (Red Riding Hood), na kome trenutno u postrpodukciji radi rediteljka prvog (a možda i najhrabrijeg!) dela "Sumrak sage" (Twilight) - Catherine Hardwicke!


Zar Amanda ne izgleda savršeno misteriozno sa crvenim ogrtačem?
Nama se već na osnovu ovih fotki čini da će nam rediteljka Hardwicke pretstaviti jednu sasvim novu Crvenkapu, tako da se unapred radujemo novoj viziji jedne bezbroj puta obrađivane priče.


Kako se priča, film je smešten u srednjevekovno selo koje teroriše vukodlak, a u kome živi mlada devojka koja se na razočarenje svoje porodice zaljubljuje u drvoseču...

Catherine Hardwicke je o Seyfriedovoj u film "Red Riding Hood" za "EW" rekla sledeće:

- Nikada je nisam videla u ovakvoj ulozi pre. Ona je supersexy, divlja. I one njene velike oči su totalno kao iz bajke!

Inače, na slici dole možete videti Crvenkapu tj. Valerie u strastvenom zagrljaju sa Peterom koga igra zvezda serije "Jericho" - Shiloh Fernandez.

(old_image)
Pored Amande i Shiloh, u filmu igraju i Gary Oldman, Lukas Haas, Julie Christie, Virginia Madsen, Billy Burke...

Katarina Milovanović
Fotografije: Kimberly French, INFdaily

Pogledajte još