BOJAN TOMOVIĆ OTVORIO DUŠU: Miljana mi se gadi, a naše dete ne mogu da prežalim!

Crnogorski pevač Bojan Tomović pre sedam dana pokušao je sebi da oduzme život popivši preveliku dozu tableta, ali je na svu sreću, brzom reakcijom hitne pomoći spašen i sada se nalazi na kućnom lečenju

Bojan Tomović je u prvom intervjuu posle ovog incidenta progovorio kako se oseća, a dotakao se i Miljane Kulić, pitanja njihovog odnosa i činjenice da je u “Zadruzi” priznala da je Tomović dobio batine od strane “ljudi koji nju podržavaju”.

- Ma ja sam zapravo bio na jednom putovanju, jeste da sam se naspavao i odmorio od svega, ali ipak nikome ne bih preporučio takvo putovanje. To je sve što ću o tome reći, jer mi je dosta negative, rešio sam da živim i od sada samo pozitiva, zezanje i smeh, jer je život kratak da bih ga proveo u kukanju i žalopojkama - kaže Tomović.

- Imam ja jednu moju staru pesmu “Pobjeda” koja kaže “Život mi rock’n’roll, hoću da otjeram bol i neću da se samosažaljevam, hoću da pjevam”. E to je od sada moj moto, hoću ponovo da pevam jer je muzika bila i ostala moja najveća ljubav i najbolji antidepresiv, tako da ću, ako Bog da, na proljeće 2020. nakon duge pauze objaviti par novih pesama - poručuje Tomović i dodaje:

- Uostalom, moje novo ime Ammar, znači život, tako da ja, uprkos bipolarnom i post traumatskom stresnom poremećaju, ipak biram da živim, a kažu da Bog pre vremena uzima samo dobre ljude, tako da ću ja sigurno živeti barem 100 godina. Neće grom u koprive - našalio se na svoj račun popularni pevač, a piše Insajder.in.

- Iskreno, skoro ničega se ne sećam osim da sam video svoje nerođeno dete, kako hoda ka meni nekim jezivim dugačkim hodnikom, plače i govori mi “tata, ne daj me” i ja trčim ka njemu da ga zagrlim, kad u tom trenutku odnekud se stvori ona blesava Miljana Kulić i odvede ga niz hodnik u potpuni mrak. Toga se jedino i sećam… Posle su mi rekli šta se zapravo stvarno desilo, to da je abortirala naše dete kao i da je javno priznala da su me pretukli njeni ljudi. E, za to krivično delo ide tužba i Miljani i njenom ocu, koji mi pretio samo dva dana pre nego što su me pretukla četvorica huligana - emotivan je Tomović.

- Posle svega jedino što mogu da kažem o Miljani je to da mi se gadi. Ona mi je najveća greška u životu. Proklinjem dan kad sam joj se prvi put javio na telefon, al to je valjda sudbina. I prošle godine sam izgubio dete sa bivšom ženom i evo sada sa Miljanom. Moja familija se radovala tom detetu, prihvatili bi ga, ja bih ga priznao i viđao redovno, brinuo o njemu, iako naravno Miljanu nikad ne bih oženio, daleko bilo, ali eto sudbina mi je izgleda da me niko nikad ne nazove tata, mada sam ja pričao da sam se zbog bolesti svesno odrekao roditeljstva da deca ne bi nasledila bipolar, međutim kad mi je Miljana krajem avgusta, rekla da sumnja da je trudna bio sam neobično srećan što ću postati otac, pa makar i sa njom suludom dobio to dete, ali eto, nije se dalo, jer je gospođica morala da abortira zato što i sama zna da bi DNK analazila pokazala da je dete moje, pa bi ona ispala nemoralna pred svetom, e zato je i abortirala da sakrije bruku i slaže glupavog Zolu kako je morala na “kiNetažu” zbog dva kafetina” - tvrdi Bojan.

- To Zola Kinetaža može da poveruje, dečko je toliko glup da je to neverovatno. Prvo mi ga je bilo žao, zato sam i priznao da je dete moje, iako sam obećao Miljani da ćemo pričati da među nama nikada nije bilo ništa, međutim, kad sam čuo da mi i on mučenik javno preti, onda sam video da on apsolutno zaslužuje Miljanu Kulić da ga j*be u mozak do kraja života.

Izvor: Insajder.in/scandal.rs/informer.rs
Foto: Bojan Tomovic/Fejsbuk

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.