ISPOVEST OCA MILJANE KULIĆ: Bog me kaznio zato što je Marija abortirala našeg sina!

Siniša Kulić, otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, oglasio se nakon što je njegova ćerka abortirala. On je za "Hit" ispričao da to nije prvi put da neko iz porodice Kulić ode na kiretažu. Siniša kaže da je njegova žena Marija u mladosti abortirala muško dete i da ih je "zato Bog kaznio", pa su kasnije dobili tri ćerke - Miljanu, Tijanu i Anu.

- Marija je bila na kiretaži još dok smo se zabavljali. Abortirala je muško dete, zato smo posle dobili tri ćerke. Tako me je Bog kaznio jer sam ja zapravo oduvek hteo sina - priča Siniša.

On smatra da njegova ćerka Miljana nije pogrešila kad je odmah nakon abortusa upražnjavala seks s Lazarom Čolićem Zolom.

- Moj drug lekar, koji je radio Miljani kiretažu, rekao je da ona zapravo sme da ima odnose! Marija ga je molila da kaže Miljani kako ne sme mesec dana da ima seks, ali on to nije učinio. Rekao je da može odmah jer "tako kaže medicina". Ja sam ubeđen da je ona imala seks sa Zolom iz inata majci, jer zna da je to nervira. Iskreno, voleo bih da Miljana više završi sa njim, ali ona mene ne sluša. Ako nastavi sa njim, šta ja tu mogu... Mene nije pitala ni kada je započela vezu. Ukoliko se Miljana bude udavala za Zolu u "Zadruzi", ja neću da odem na to venčanje, a neće ni Marija, sigurno!

Siniša kaže da se ne čuje sa Bosom, majkom svog budućeg zeta Zole:

- Niti me je zvala, niti ja želim kontakt s njom. Nema potrebe za tim. Oni su sirotinja i ona gleda na sve načine da izvuče sina iz toga - tvrdi Kulić.

Siniša tvrdi da je i Dalila Dragojević takođe išla na kiretažu i da nema pravo da napada Miljanu.

- Dalila je abortirala dok je bila udata za nekog tipa romske nacionalnosti. Ona tvrdi da se to nije desilo, a svi mi znamo da jeste. O Dalili se sve zna, džabe prodaje moral. Ja sam čuo da je njena majka zbog svega završila u ludnici - kaže Kulić.

Siniša Kulić tvrdi da je njegova ćerka dobila najviše batina u rijalitiju:

- Miljanu su svi tukli! Dalila Dragojević je ušla u "Zadrugu" zbog Miljane. Prvo je moju ćerku udarila Dalila, pa Jelena Krunić, Matora, Jelena Golubović, Teodora Radojčić... Sve one su se kačile za moju ćerku i zato su postale poznate.

On se osvrnuo i na Bojana Tomovića, koji tvrdi da je zapravo on napravio Miljani dete i da su ga pretukli njeni fanovi.

- Tomović hoće da uđe u rijaliti, zato izmišlja sve. Slao je Mariji poruke u kojima priznaje da sve to radi zbog šoua. Sećam se kada je došao na našu kapiju sav neuredan i u prljavim patikama. Tražio je Miljanu. Sedeo je na terasi sat i po s nama. Na kraju je ispalo da je on kobajagi bio sa Miljanom i da je dobio batine zbog nje, a u stvari sve to priča da bi ušao u rijaliti. Pričao sam i sa Miljanom kada je dolazila na abortus u Niš, o bolesniku Bojanu Tomoviću, šokirala se kad je čula njegove laži - kaže Siniša, i dodaje da Tomović nije jedini muškarac koji kaže da je Miljani napravio dete.

- Tada sam joj rekao i za budalu Mileta, koji izmišlja da je bio s njom. To su sve bolesnici! Taj Mile je Miljanin obožavalac, slao joj je poklone. Svi oni hoće da uđu u rijaliti preko Miljaninog imena, zato se kače na nju! - završava priču Kulić.

Izvor: Informer
Foto: Emisija Premijera - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.