STIGLE SU GA MOJE KLETVE, SADA JE ON LJUBAVNIK: Luna Đogani oplela po Radanoviću?!

Novopečena pevačica Luna Đogani dočekala je svojih pet minuta, pa je brutalno oplela po bivšem ljubavniku Slobi Radanoviću i njegovoj novoj, još uvek udatoj, devojci Jeleni Đuričanin Marković. Đoganijeva smatra da je pevača stiglo sve ono što je on njoj radio i ne krije da joj je drago što je sada Sloba predstavljen kao ljubavnik tuđe žene.

Radanović je već pet meseci u ljubavnoj vezi sa atraktivnom plavušom Jelenom, koja je zbog njega ostavila supruga, poznatog biznismena Igora Markovića. Lunin blizak prijatelj otkrio je kako ona gleda na Radanovićevu najnoviju aferu sa udatom ženom.

- Slobu su stigle sve moje kletve i svaka moja suza! Ne mogu da budem neiskrena i da kažem da mi nije drago. Jeste! Drago mi je samo zato što Slobodan nije ispao čovek prema meni. Evo, neka sada vidi kako je biti ljubavnik. Baš me zanima kako će se sada ponašati kada ga svi budu okarakterisali kao otimača tuđih žena - rekla je Luna svom prijatelju koji je doslovce preneo njene reči.

- Znate kako kažu, sve se vraća. Ovaj od gore sve gleda. Vidim da on pokušava da se izvadi iz čitave situacije, ali je i više nego očigledno da je on sa tom udatom ženom u vezi. Baš me zanima šta li njen muž, za kojeg Sloba kaže da ga poznaje i da je gospodin, ima da kaže na to što mu je Radanović preoteo ženu. Nadam se da će debelo osetiti šta znači biti nečiji ljubavnik.

Podsećamo da je Sloba u "Zadruzi 1" prevario svoju tadašnju ženu Kiju Kockar sa Lunom. Nakon toga Đoganijeva je mesecima bila na stubu srama zato što je uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem. Nakon samo par godina, Radanovića je stigla ista sudbina.

Izvor: Republika.rs
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. lebron says

    jadnica najobičnija

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.