NEKA JE SLOBA OŽENI: Oglasio se suprug Radanovićeve devojke

Domaći mediji često povezuju pevača Slobodana Radanovića sa devojkama sa kojima se druži, pa je on tako nedavno naglasio da je izvesna Jelena Đuričanin sa kojom je viđen samo njegova dobra prijateljica. Sada se u celu dramu umešao i Jelenin suprug, biznismen Igor Marković.

Kako je istakao za domaće medije, iako jesu u zvaničnom braku, njih dvoje već dugo vremena ne žive kao par, tako da "nema ništa protiv da mu Sloba oženi suprugu".

- Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom. Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - kaže Marković, koji već dugo živi u inostranstvu. Jelenin muž dodaje da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je među prvima saznao da mu se žena viđa sa Radanovićem.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - dodao je Igor za "Informer".

Na pitanje da li je tačno da Sloba i Jelena trenutno zajedno u Moskvi, Igor odgovara potvrdno.

- Da, jesu. Jelena me je zvala da krenem s njom u Moskvu jer tečno govorim ruski. Otputovala je tamo da leči glavobolju. Upoznali smo se. On je jedan fini kulturan mladić - kaže Marković za pomenuti medij.

Podsetimo, Slobodan Radanović nedavno je na svom Instagram profilu objavio da mu je Jelena samo dobra prijateljica, te da lično poznaje njenog supruga, koji je, kako kaže Sloba, čestit čovek.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.