Džozef Džonson, bivši britanski ministar i brat Borisa Džonsona - stiže u Zagreb na konferenciju "The Economist: Svijet u 2020"!

Džonatan Džonson, stariji brat britanskog premijera Borisa Džonsona i bivši ministar obrazovanja, nauke, istraživanja i inovacija gost je i jedan od glavnih govornika na konferenciji "The Economist: Svijet u 2020. godini" u organizaciji magazina "Diplomacy&Commerce". Konferencija se održava 9. decembra u Hrvatskoj narodnoj banci.

Andrej Plenković, predsednik Vlade Hrvatske, Boris Vujčić, guverner Hrvatske narodne banke, i Luka Burilović, predsednik Hrvatske gospodarske komore, obratiće se na događaju koji okuplja ugledne međunarodne i domaće goste, uključujući diplomate, članove Vlade, poslovnu i kulturnu elitu i druge važne ličnosti iz svih sfera javnog života u Hrvatskoj.

Razgovaraće se o promenama koje se očekuju Hrvatskoj, regionu, Evropi i svetu u 2020. Posebni gosti poslovnog dela događaja biće članovi hrvatske poslovne scene i ekonomski stručnjaci među kojima i Mate Rimac, osnivač glaobalno poznate kompanije koja proizvodi električne superautomobile "Rimac Automobili".

Sve informacije o programu i prijavama učešća možete saznati na linku: diplomacyandcommerce.hr/svijetu2020/

Foto: Promo

Pogledajte još