Teri zabrinut zbog povrede

BEOGRAD, 16. novembra 2010. (Beta) - Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je veoma zabrinut zbog povrede koja mu se iz dana u dan pogoršava i da bi zbog toga mogao da odsustvuje sa terena nekoliko meseci.

Teri ima problema sa nervom u nozi, zbog čega je propustio prvenstvenu poraz od Sanderlenda u nedelju (0:3). Takođe, on će propustiti sutrašnju prijateljsku utakmicu protiv Francuske, kao i meč protiv Birmingema u Premijer ligi.

"Muči me nerv u nozi. Bol se širi od tetive pa sve do lista. Problemi su počeli krajem prošle sezone, ali zbog velikih obaveza Čelsija u raznim takmičenjima nisam mogao da propustim utakmice. Nakon toga sam otišao na Svetsko prvenstvo", rekao je Teri za Dejli Mejl.

"Posle Mundijala sam otišao na odmor. Mislio sam da će tada proći, ali situacija se pogoršala. Pokušavam sa svakom terapijom koju mi predlože. Sigurno neću igrati protiv Birmingema, a za dalje - ne znam. Mogao bih da odsustvujem sa terena nedeljama, možda i mesecima", dodao je on.

Teri je rekao da mu je potreban odmor, pošto više ne može da igra pod bolovima.

"Ne mogu da nastavim ovako, morao sam da donesem odluku. Posle utakmica ne mogu da spavam od bolova. Nekada sam igrao povređen u sedam od 10 utakmica, a sada igram na svakoj. Moram da se odmorim nekoliko nedelja, da odem kod lekara i rešim problem", rekao je on.

Pogledajte još