NE ZNAM UVEK ŠTA ŽELIM, NEODLUČNA SAM: Jelena Rozga konačno priznala kako bira muškarce

Atraktivna pevačica Jelena Rozga otkriva da su joj kroz život najbolji prijatelji glas razuma, i da se sa njima savetuje o svemu, od kupovine cipela do toga da li je potencijalni dečko pravi za nju.

Iako već neko vreme nema partnera potpuno je ispunjena i srećna. Pevačica otkriva da joj život ispunjavaju muzika i najbolji prijatelji koji joj pomažu u svemu jer je vrlo neodlučna. Upravo zato, kada joj se dopadne neki muškarac, on mora da prođe proveru kod njenih najbližih, da bi mogao da postane njen dečko.

- Ne znam uvek šta želim, pa zato imam drage ljude i prijatelje kraj sebe. Uvek kažem da imam jedno pet-šest prijatelja koji su moje najveće bogatstvo i onda kad pokleknem, kad sam loše volje, kad imam loš dan, imam njih kraj sebe. Poprilično sam neodlučna, pa kad radim nešto novo, uvek to šaljem na njihove adrese, bilo da je u pitanju nova pesma, cipele, haljina. Recimo, nikad ne kupim cipele kao - evo to je to, nego šaljem slike i pitam je l' su mi ove dobre i tako dalje - kaže Rozga, i dodaje kroz osmeh da kada upozna nekoga ko joj se dopadne, prvo mora da prođe test kod prijatelja.

- Znaš kakve smo mi žene, moramo to sve da proverimo, uvek isto. E sad da li se toga muškarci boje, možda da, možda ne. Sve to zavisi od muškarca.

Jelena je jedna od retkih pevačica koja je uspela da odoli trendu estetske hirurgije, ali otkriva da je bilo trenutaka kada su je savetovali da operiše određene delove tela.

- Na početku karijere kad sam došla u "Magazin", govorili su mi da bi trebalo da povećam usta, suzim nos, bilo je tu svega i svačega. Možda je i trebalo, pa bi taj nos bio sad lepši, ali nije. Međutim, nisam htela, to sam ja i mislim da nema potrebe. Ne volim da preterujem ni u čemu. Ima toliko lepih cura koje su se unakazile tim operacijama. Zato devojke, lepe ste! Bitno je ono unutra, drugo je sve manje bitno. A i danas se sve može ispraviti šminkom - objašnjava pevačica, i otkriva da je šokira činjenica da se jako mlade devojke operišu i da ih roditelji u tome podržavaju:

- Iskreno, ja ne mogu da razumem to da roditelji poklanjaju deci silikone za rođendan. Moja nećakinja sada ima 19 godina, na prvoj je godini studija, i kad je upoznajem sa ljudima svi me pitaju koliko oni ima godina, 13? Kad im objasnim da ima šest više, onda su svi u čudu, a to je lepo, jer će za 20 godina biti srećna. Tako i za mene danas misle da imam manje godina.

Iako se izgledom nije mnogo promenila od devojačkih dana, Rozga ne krije da je od daleke 1996. godine, kada je prvi put zapevala sa grupom "Magazin", do danas uspela da promeni neke loše navike u svom karakteru.

- Kad sam došla u "Magazin", bila sam stvarno dete, nisam znala šta se dešava oko mene, sad sam mnogo odgovornija prema ljudima. Stalno sam kasnila na dogovore, kafe, kod frizera, ali sada više ne. Osećam se loše kad to uradim. Sad imam puno veću tremu zbog te odgovornosti. Mislila sam da će mi biti mnogo lakše sa godinama, ali nije, gore je. Ja i sad imam, recimo, ogromnu tremu pred izlazak na binu - iskrena je Jelena.

Izvor: Blic.rs
Foto: rozgajelenaofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.