ODREKAO SE LUNE KADA JE BILA LJUBAVNICA, HOĆE POMIRENJE SADA KADA JE POBEDNICA: Rat u porodici Đogani ne prestaje, Anabela žestoko odgovorila Đoletu!

Rat u porodici pobednice "Zadruge 2" i pevačice Lune Đogani nikako ne prestaje. Sada je ponovo došlo do žestokih prozivki između Lunine majke Anabele Atijas i njenog strica Đoleta Đoganija.

Naime, Anabela je nedavno izjavila da je Đole kriv za raspad njenog braka, ali i grupe "Fanki G", te da je ona po nastupu zarađivala skromnih 100 evra, a onda joj je Đogani žestoko uzvratio. On joj je poručio da prestane da iznosi neistine na njegov račun, a onda ju je podsetio da je po nastupu zarađivala 5.000 evra. Anabela je i ovoga puta odlučila da mu ne ostane dužna, te mu je uzvratila istom merom.

- Ne može da me povredi ništa od čoveka koji se odriče svog rođenog brata, odriče se bratanice. Mislim, kako, šta sam ja onda njemu? Nebitna ličnost, praška u gomili prašine. To da sam zarađivala 5.000 evra... Pa hvala mu. Sve što je on rekao istina je - rekla je ironično Anabela, a zatim dodala:

- Sve sam preuzela na sebe. U tom periodu tokom razvoda i raspada grupe "Fanki G" sve mi je bilo oduzeto - i pesme i prezime. Morala sam da se izborim za svoje ime, koje mi je mama inače dala. A oni su mi i to osporavali, jer sam ja ime Anabela izreklamirala kroz "Fanki G". Ja sam pre svega bila Gagijeva devojka, pa smo oformili grupu. Ja ne žalim što je meni Gagi bio muž, niti je on žalio. Tužno je što je Đole izjavio tako nešto, a nema veze s rođenjem naše dece.

Atijasova je istakla da je prva pokušala da se pomiri sa Đoletom, dok je Luna bila u "Zadruzi", ali ju je dotuklo to što je Đogani izjavio da bivša zadrugarka "nije njihovo dete".

- Ja sam njemu prišla kad je Luna bila u "Zadruzi". Poželela sam da se pomirimo, pomislila sam da ovo što me je u životu strefilo s detetom možda zapravo služi da bih shvatila da život nije kakvim ga mi zamišljamo. Da prihvatimo ljude onakvima kakvi jesu. Dala sam mu šansu. Međutim, to se srušilo onda kad se Đole odrekao Lune u "Ami Dži šouu". Rekao je: "To dete nije naše dete, nemojte da nas pitate za nju, mi imamo svoju decu." Jer Luna je tada bila gubitnica, bila je omražena, ljubavnica. Sada se sve promenilo jer je pobednica, pa su hteli da se pomire. Ali Luna više nema osećaja jer ni oni nisu imali kad joj je trebalo - rekla je Anabela.

Anabela je otkrila i da se kaje što je ćutala dok je tokom braka s Gagijem trpela nasilje:

- Ne želim da se vraćam na nešto što je iza mene, što ostaje u krugu porodice. Oni koji treba da znaju, znaju. Nisam istupila i pozvala žene da se bore. Ja sam ona druga. Nisam ponosna na to, na to što sam moju decu naučila da prećute to. Ali za mene je to u tom momentu delovalo pametnije. Danas to više nikad ne bih uradila.

S obzirom na to da dve decenije nije radila remont silikona, Anabela je rešila da to uskoro uradi.

- Treba da nađem deset dana da ležim i mirujem. Ne bi trebalo posle operacije da putujem, vozim, nosim dete. To je malo teže. Moraću da se uskladim sa Andrejem i Lunom, da mi oni pomognu. Do kraja januara ću otići pod nož. Prošlo je skoro 20 godina od prve operacije. A što se tiče Luninih grudi, nema veće grudi od mene. Ona je viša i mršavija pa deluje da ima. Imala sam veće u startu od Lune - objasnila je Anabela.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.