TOMOVIĆ DA TI NE PRILAZI, ŠTA IMAŠ TI SA NJIM, DA TE PRLJA TAKO ČISTU: Mirela Kemez savetovala Milicu i oštro je iskritikovala zbog ponašanja! (VIDEO)

Sinoć je u Zadrugu ušla sestra Milice Kemez. Njih dve su imele veoma emotivan susret kod Drveta mudrosti, a kada joj su se pozdravile sestra je iskoristila priliku da Milicu savetuje kako da se dalje ponaša u rijaltitiju.

Naime, Miličina sestra smatra da je ona veoma popustljiva prema ostalim zadrugarima i da zbog toga mora da vodi računa o tome kako se ponaša.

- Tomović da ti ne prilazi, šta imaš ti sa njim da ležiš u krevetu, cico, mico, skloni se od njega. Ti si ovde zbog salona, drži do sebe i radi na ostvarenju svojih snova. Isto tako Mina i Bane izbegavaj ih, Boru isto, ide okolo i ogovara te - rekla joj je sestra i nastavila.

- Filipa ne puštaj blizu sebe, šta imaš ti da sa njim komuniciraš, da ga šišaš, lika baš briga za tebe. Misli na sebe i svoj salon - rekla joj je.

- Jeste, ali sada je kasno. Ja sam sve zabrljala - rekla je Milica kroz plač.

- Nisi ništa zabrljala, ti si mislila da je on dobar za tebe, bilo ti je teško, mislila si da ćeš sa njim to da preguraš, ali si se prevarila - rekla joj je sestra.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još