MAGIČNA NOĆ U SPLITU: Koncertom u rodnom gradu Severina započela turneju

Trikom koji je zapanjio rasprodatu i dupke punu splitsku Spaladium Arenu, započela je velika Severinina regionalna turneja "The Magic Tour", produkcijski najveća i najzahtevnija na ovim prostorima do sada. Tokom dva i po sata, trikovi se nastavljaju, najveći hitovi praćeni spektakularnim koreografijama ređaju, čarobni kostimi transformišu i menjuju, a magija postaje sve veća.

Sve to na pozornici u obliku dijamanta, najsavremenijeg i svetskog standarda, koja skriva brojna iznenađenja za publiku. Na njoj se, uz Severinu, pojavljuje čak 16 plesača s 20 koreografija, svira 15 muzičara, kao i članovi simfonijskog orkestra.

Tako je na najspektakularniji mogući način premijerno, prvim koncertom u sklopu turneje, predstavljeno sve ono na čemu je proteklih meseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi, među kojima posebne zasluge nose još i talentovani slovenački reditelj Nejc Levstik, poznat po dosad brojnim uspešnim inostranim projektima, koreograf Matic Zadravec, s kojim je Severina sarađivala i na prethodnoj "Dobrodošao u klub" turneji, dizajner kostima Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike da radi za velika imena poput McQueena, Miu Miu, Beyonce, Lady Gage, Björk, a ovom prilikom je snage udružio s takođe uspešnim dizajnerom Metodom Črešnarom, zatim light manager Črt Birsa, koji je rasvetom dao posebnu čar svemu onome što se događalo na pozornici, koju je posebno za ovu turneju osmislila scenografkinja Greta Godnić.

Ova magična noć, u obliku koncerta koji nadmašuje sve do sada viđeno, nastavlja se već sledeće subote, 23. novembra u Beogradu, zatim u Zagrebu 7. decembra i Ljubljani 21. decembra.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Jani Ugrin

Pogledajte još