SVI SU MI OKRENULI LEĐA: Gagi Đogani progovorio o teškom periodu života, narkomaniji i odnosu sa ćerkom Lunom (VIDEO)

Subota veče je u rijaliti programu "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada ukućani odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile.

- Ono što sam videla jeste da Vas je pogodilo kada vam je Ermina priznala da ste vi Lunu razočarali - glasilo je pitanje za Gagija.

- Ja Lunu nikad nisam razočarao. Mora da kaže Ermina, ja ne znam o čemu se radi. Luna i ja smo u super odnosima. Ona je pripremala pesmu, bila je srećna... Sve je u najboljem redu. Suludo mi je da ja razočaram svoje dete. Gluposti. Mislim da je to njena laž. Ne verujem da bi to Luna rekla. U svakom trenutku sam bio tu da je podržim i kada je sve ono bilo sa Markom - započeo je svoje izlaganje Gagi.

- Da li mislite da ste je u bilo kom momentu razočarali? - glasilo je pitanje za Gagija.

- Jedino pre četiri, pet godina kada sam imao onaj problem. Znate o čemu se radi. Od trenutka kada je ušla u "Zadrugu", ona je uvek tražila pomoć od mene. Čak i da se razočara u mene, to traje 15 minuta. Njena majka je bila protivnik toga da Luna bude sa Markom. Anabela i ja nismo pričali mesec i po dana, ali je ona mene podržala da uđem u "Zadrugu". Tu smo se Anabela i ja razilazili u mišljenju da li Luna treba da bude sa Markom ili ne, ja sam bio za to da njih dvoje budu zajedno. Čak i kada je ona Luna išla na sastanak kada je trebalo da odluči da li će da bude zajedno sa Markom, ja sam je podržao - nastavljao je Đogani.

- Ja sam zalutao u nekom lošem društvu, teško mi je o tome da pričam. Ja sam tada to Luni priznao, ona je tada bila razočarana u mene kao tatu. Ja sam bio nemoćan. Ja ne bih da se sećam više tog perioda. Hvala Luni, hvala Nini jer su mi one jedina snaga koja mi je pomogla da preživim sve to. Mene je porodica ostavila, svi su mi okrenuli leđa. Najteži momenat mi je bio kada je moja sestra ušla u stan i rekla mi da izađem iz stana i pređem u Zemun. Ja roditelje nemam. Sestra je moja druga majka. Imam još jednu sestru, one su me uzele pod kontrolu - pričao je Gagi sa knedlom u grlu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.