TEŠKO PODNOSIM TRUDNOĆU: Marina Tadić progovorila o emotivnom partneru i iščekivanju da postane majka

Pevačica Marina Tadić kaže da teško podnosi trudnoću, ali da se trudi da bude aktivna iako se pre dva meseca oprostila od publike.

Pevačica je u sedmom je mesecu trudnoće. Marina je uplovila u vezu sa mladim advokatom, kog nije eksponirala. Na pitanje da li se plašila da ga neko ne ukrade, pa ga zato nije pokazala publici, kroz osmeh odgovara:

- Njega ne može niko da ukrade. Mi smo već zreli ljudi. Nismo mi mladi da bi sad neko nekoga krao. Dobro, eto, uhvatili ste me. Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito.

Marinu u poslednje vreme ne viđamo na sceni, ali ni u emisijama.

- Oprostila sam se od publike svojim nastupom pre dva meseca. Trenutno kod mene nema ništa novo što se tiče moje muzike da bih bila u medijima, zato me nema. Ne mislim da treba svaki dan da se slikam jer nisam izbacila novu pesmu. Tako da sam se malo povukla da uživam u svojim trudničkim danima - kaže pevačica i dodaje:

- Nije rizična trudnoća, nego jednostavno mislim da je blagosloveno stanje dar u kojem treba uživati. Pevam 15 godina svakodnevno, ništa mi to sad ne nedostaje niti me nešto remeti, prosto želim da u ovim trenucima uživam na drugi način.

Iako trenutno ne peva po klubovima, Marina pevuši po kući, a ona i beba u stomaku najviše slušaju džez muziku.

- Ja po kući pevušim svašta, ali nešto što najviše volim je džez. U stanu puštamo tu vrstu muzike, pa se i našalimo da će beba kad izađe sigurno pevati džez. Ali, eto, trenutno uglavnom odmaram grlo, tako da ne razmišljam o pevanju.

Tadićeva je za "Scenu" otkrila i pol bebe.

- Očekujemo ćerku. Bitno je da je dete živo i zdravo, nije bitno da li je dečak ili devojčica. Svi kažu da je devojčica za mamu. Mama sebi rađa najbolju drugaricu. Tako da se ja nadam da će tako biti i sa mnom.

Na pitanje kako podnosi trudnoću, Marina odgovara:

- Teško podnosim trudnoću. Ne znam, možda je to tako jer sam u ovim godinama. Možda zato što još nisam iskusila to stanje, tako da mi je teško u smislu tih fizičkih stvari, imam i bolove u leđima. Petnaest godina stojim na štiklama svako veče, pa mislim da je i takav način života uticao na ove probleme. Iako sam trenirala i trudila se da zdravo živim, jednostavno sve je to uticalo na ovo sad, mada možda i ta moja građa i konstitucija imaju neki udeo u svemu, ali ja to onako muški podnosim - kaže Marina.

Što se tiče muzičke karijere, Tadićeva kaže da će sigurno nakon porođaja napraviti pauzu i posvetiti se detetu.

- Sigurno jedno vreme nakon porođaja neću raditi jer želim da se posvetim majčinstvu.

Pevačica Marina Tadić završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, te je pre trudnoće redovno trenirala, a sada kaže da i ćerku planira da usmeri na sport.

- Nakon porođaja ću odmah da počnem da treniram, zato što sad ne treniram i jako to teško podnosim. Čim se budem, bogu hvala, porodila, vraćam se svojim treninzima i nadam se da ću i dete nekako usmeriti na taj neki put da voli sport i da se kao ja bavi sportom.

Izvor: Blic.rs
Foto: marinatadic_official/Instagram

Pogledajte još