BUDUĆE SEDIŠTE KOMPANIJE: Delta počinje da gradi novu poslovnu zgradu

Delta Holding 2. decembra počinje izgradnju nove poslovne zgrade, Delta House, budućeg sedišta kompanije. Ova investicija u vrednosti od 40 miliona evra na površini od skoro 23.000 m2 nalaziće se u bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Crowne Plaza i Geneks apartmana.

Ovaj projekat zaposliće 700 ljudi, a po osnovu različitih taksi i dozvola u budžet grada biće uplaćeno oko 2 miliona EUR. Prvih 5 spratova namenjeno je izdavanju, a poslednja 3 rezervisana su za kompanije u okviru Delta Holding grupe. Ova zgrada imaće u prizemlju restoran, teretanu, prostor za odmor i opuštanje zaposlenih, kao i 188 parking mesta. Završetak gradnje i otvaranje zgrade planirani su na proleće 2021. godine.

Savremena poslovna zgrada projektovana je u skladusa LEED standardima, koji garantuju primenu najviših ekološih standarda u domenu gradnje i održavanja.

- Nakon što smo ove godine uspešno otvorili dva tržna centra - u Banjaluci i u Varni, nastavljamo ulaganje u oblasti nekretnina. Posebno nam je drago što je ovo gradilište u našoj zemlji i glavnom gradu. Novo sedište naše kompanije biće projekat A klase i poslovni prostor visoke kategorije koji se maksimalno prilagođava zakupcima. Pored nove poslovne zgrade, u planu nam je i izgradnja još tri projekta u Srbiji – Delta Planet Autokomanda, Delta Planet Niš i Delta Centar - izjavila je Zorana Burlić, generalni direktor Delta Real Estate-a.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.