KRETAOR POKUŠAO DA SILUJE DEČAKA: Saslušan portir iz zgrade u kojoj živi Darko Kostić

U trećem osnovnom sudu u Beogradu danas je saslušan Zoran Milenković, portir iz zgrade u kojoj živi modni kreator Darko Kostić. On je optužen da je polno uznemiravao dvojicu mladića, od kojih je jedan maloletan, kao i za neovlašćeno posedovanje i omogućavanje uživanja narkotika.

Portir je detaljno opisao sve što je primetio tog dana u zgradi, kao i kako se ponašao maloletnik L. J. koji je Kostića optužio za seksualno uznemiravanje.

Milenković Zoran je ispričao da je tog dana, oko 17 časova, momak došao kod Kostića. Portir prvo nije hteo da ga pusti u stan kreatora, dok ne dobije dozvolu. Mladić je pozvao Kostića telefonom i portir posle Kostićevog odgovora “Puti ga gore” to i uradio.

- Posle 40 -45 minuta dečko je sišao vidno uzrujan - ispričao je portir. - Video sam da su mu dugmad na majici pokidana i da je u predelu kragne pocepana. Rekao mi je da je u Darkovom stanu doživeo napad, a onda i da je ovaj pokušao da ga siluje. Mladić je pozvao policiju, a ja sam predao smenu i otišao sa posla.

Suđenje se nastavlja 17. decembra saslušanjem preostalih svedoka.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Happy TV-Printscreen

Pogledajte još