OSTALI SMO BEZ NOVCA, ZAVRŠIĆEMO JE NEKAD: Supruga Harisa Džinovića otkrila šta se dešava sa vilom na Senjaku koju grade dve godine

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak. Kako se gradnja odužila, počele su spekulacije, da je porodica Džinović doživela finansijski krah.

Pevačeva supruga, zgodna kreatorka priznaje da joj je glasina o gradnji vile na Senjaku preko glave, kao i tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće.

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom - priča Džinovićka i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova.

- Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave - objasnila je ona.

Melina ističe kako materijalno u njenom životu ne preovladava i da je istinski dom tamo gde su njena deca i suprug Haris.

- Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina. Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega - zaključuje Melina Džinović.

Za razliku od supruge Meline, Haris izbegava da priča o porodičnoj vili na Senjaku i finansijskim problemima.

Izvor: Pink.rs/Srpski telegraf
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.