OBOŽAVALA JE PRLETA, A UDALA SE ZA TIHOG: Neobična ljubavna priča Milice Mihajlović i Voje Brajovića

- Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor. Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. A najviše me brine što je mene zavoleal. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom - ovako je posle 25 godina zajedničkog života Voja Brajović (70) rekao o svojoj supruzi Milici Mihailović (47).

Milica, sa druge strane, kaže da joj je sada potpuno jasno kako je duže sa Vojom nego što je bila bez njega.

- Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo - rekla je Milica.

Poput sve dece njene generacije, jedva je čekala nedelju da gleda "Otpisane". Obožavala je Prleta i ko je tada mogao naslutit kako će imati sina sa Tihim. On je od nje stariji 23 godine. Na pitanje šta ju je privuklo Voji i kako ona oseća tu razliku u godinama, Milica kaže:

- Ne umem da odgovorim na to pitanje. U stvari, umela bih, ali me je sramota. Ma, volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. Moje poverenje u njegov pozorišni instikt je ogromno, što nije nevažno ako se ima u vidu da nas dvoje radimo isti posao i da veliki deo života razgovaramo o tome. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je to meni oduvek delovalo nekako prirodno. Ne znam da li bi nam bilo lakše da smo vršnjaci. Ne verujem. Mislim da svi ljudi koji odluče da žive zajedno moraju biti rešeni, uporni, beskrajno tolerantni.

Iz prvog braka Voja ima sina Vukotu (40) i kćerku Iskru (32), koja mu je podarila unuku Ines. Iz braka sa Milicom je dobio Relju (17) koji je sada gimnazijalac.

Izvor: Gloria.rs/Novosti.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.