PRITISAK MI JE BIO 40 SA 0: Siniša Kulić za svoje loše zdravstveno stanje krivi Sašku Karan i Marka Đedovića

Otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, Siniša Kulić sinoć je zbog lošeg zdravstvenog stanja hitno hospitalizovan zbog čega je njegova supruga Marija Kulić privremeno napustila Zadrugu.

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Sinišom koji je ispričao da su pretnje Saške Karan i Marka Đedovića prouzrokovale njegovo loše zdravstveno stanje.

- Pritisak mi je bio četrdeset sa nula. Kažu mi da donji pritisak nisam imao. I ne znam šta me je držalo u životu. Sada će da mi urade sve analize, jer sve mi je palo teško. Sama pomisao na ona go*na Sašku i onog Marka, da su potrčali na dete u apartman da uđu. Da izgovore onakve reči da će da ga bace u bazen, da ga je*u usta. Od same pomisli na to mi nije dobro. Plus je kulminiralo i Miljanino ponašanje, što ne mogu da podnesem - rekao je Siniša i dodao:

- Marija je sada u Nišu, došla je. I ja kad sam čuo da ona dolazi ja sam na silu došao iz bolnice, deca, ćerke moje druge dve su plakale ja sam na silu izašao. Rekao sam ja idem neću Mariju da stresiram, bolje da je sačekam kući nego u bolničkom krevetu. Sad sam se vratio na ispitivanja tu sam sa Marijom čekam da me pregledaju detaljno. Ljudima je neverovatno pet puta su mi radili EKG sinoć - otkrio je Siniša.

Podsećamo, pre dve večeri došlo je do velike svađe između Saške Karan i Marka Đedovića sa Marijom i Miljanom Kulić. tokom svađe pale su teške reči koje su uticale na Sinišino zdravstveno stanje.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još