MUŽ ME NAJVIŠE VOLI GOLU: Maja Berović iskreno progovorila o suprugu Alenu i njihovim svađama

Muzička zvezda Maja Berović nedavno je uzdrmala domaću muzičku scenu objavivši singlove "Zmaj" i "Uloga", koji su oborili rekorde slušanosti. Velika fama digla se oko toga što su na Jutjub dospeli u audio formatu pre nego što je i sama pevačica objavila zvanične spotove za pomenute numere. Iako se spekulisalo da je tim potezom neko želeo da joj naudi, pevačica to demantuje.

- Dizer je te dve pesme objavio pre nas! Nije to procurilo, mi smo najavili nove pesme na Dizeru, ali pošto smo imali male poteškoće kada su naši video zapisi u pitanju, to je malo kasnilo i onda smo zapravo zakasnili, pesme su izašle, pa sam upala u taj krug da se takmičim sa samom sobom... Ipak sam ja pobedila, oborila sam samu sebe.

Nisu retki komentari da će trend koji je na našu muzičku scenu donela Maja brzo proći. Međutim, pevačica se na negativne komentare pojedinih kolega ne osvrće.

- Nikada se nisam obazirala na negativne komentare. Prosto, takva sam osoba i privatno, uvek gledam kod čoveka ono najbolje. Optimista sam, nikada nisam slušala ono negativno jer to bi me sputavalo, oduzimalo energiju, a to nije ono što ja želim. Gledam samo pozitivno. Što se tiče pesama i tog zvuka, ja mislim da se trend neće promeniti... Zemaljska kugla ide unapred, može doći samo nešto novo i drugačije, teško da će se vratiti... Biće sve još modernije i drugačije - kaže Maja, koja je napravila pravi bum kada je otpočela saradnju s Džala Bratom i Bubom Korelijem.

Brže-bolje, njene brojne kolege takođe su otpočele saradnju s popularnim dvojcem, međutim bezuspešno. Maja, ipak, protiv pokušaja svojih kolega da se posluže njenim oprobanim receptom nema ništa.

- I ja, kada sam bila mlađa i kada sam počinjala, gledala sam šta je to najbolje, šta snima Ceca i to je prirodno, u tome ne vidim ništa loše. Neko se u tome pronašao, neko nije, i to je normalno. Ja sam na početku svoje karijere snimala neke pesme u kojima nisam plivala, u kojima se nisam pronašla. Bilo je tu nekih pesama sa možda prvog albuma, kada sam se tražila i kada nisam znala šta ću biti ja, šta će biti moj izraz.

Kada nije pred kamerama, Maja vodi, kako kaže, sasvim uobičajen, čak i dosadan život.

- Vodim sasvim normalan život u kom nema nikakve bure i ničeg senzacionalnog, ja nisam taj lik. Da jesam, to bi kad tad izašlo na videlo. Imam porodicu, prijatelje, družim se sa njima, kao i svi - kaže Maja, koja je vrsna kuvarica.

- Znam da skuvam, to volim i to me opušta, svašta nešto kuvam, izmišljam iz glave svašta nešto. Nisam neka radilica, ne volim da radim po kući, pa to rade drugi... Ali, za kuvanje sam uvek raspoložena, to mi je jedan od hobija!

Hobi joj je, takođe, moda - kaže da ne bi mogla da izmeri vrednost svog garderobera u nekretninama, a mi smo je pitali u čemu najviše voli da je viđa suprug Alen.

- On najviše voli kada nemam ništa na sebi! On voli "nude stajling" - našalila se Maja, koja periodično ima razmirice sa suprugom, ali kako kaže, sve je to kratkog daha.

- To su uglavnom neke gluposti koje nemaju veze ni sa poslom niti sa našim odnosom. Uglavnom se svađamo kada smo gladni. Doduše, kada je on mnogo gladan, onda on mene krivi, to su svađe koje traju pet minuta, a kada se najedemo, sve je super.

Poslednjih meseci mnogo se pisalo o navodnim pretnjama koje Maji stižu - sve je počelo otkako su za sada neindetifikovani počinioci u Mostaru pucali na kombi u kom su bili njeni muzičari, u avgustu ove godine. Pričalo se da je Berovićka od tada na udaru takozvane estrane mafije, što ona demantuje.

- To su razne gluposti, zaista je bilo toliko tih napisa koji nemaju veze sa vezom. Desila se ta jedna stvar, to je bio taj napad u Mostaru, prosto su neki ljudi pokušali da nam uzdrmaju taj put, ali se to na sreću nije desilo. Policija još uvek vodi istragu, ali ja mislim da se to nikada neće saznati... Zbog čega, to sad ni ja ne mogu da znam. Upravo zbog toga su izašli razni naslovi, koji nemaju veze s vezom - ističe Maja i dodaje da joj pretnje o kojima se priča ne stižu.

- Ne, nije bilo pretnji. To su neki naručeni tekstovi ili ne znam ni ja šta...

Brojni učesnici rijalitija oprobali su se i u muzičkim vodama, čime su na sebe navukli gnev određenih pevača, ali ne i Maje.

- Mislim da svako ko peva, ko ima hitove, pravi velike koncerte - može da se nazove kolegom. Ja protiv toga nemam ništa, svako ima svoje mesto na estradi. Danas možemo da biramo šta ćemo da slušamo, niko nas ne može naterati da slušamo šta ne želimo. Svako danas može da se bavi čime želi i da ga niko u tome ne sputava.

Izvor: Pink.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još