Izlozba foto radova sa konkursa bahatoparkiram.com

BEOGRAD, 17. novembra 2010. (Beta) - Izložba odabranih radova koji su stigli na foto konkurs "bahatoparkiram.com", biće otvorena u četvrtak u Ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu, a na otvaranju izložbe će biti dodeljene i nagrade autorima tri najbolje fotografije.

U saopštenju organizatora se navodi da je poziv za učestvovanje na konkursu bio upućen od Agencije za evropske integracije u saradnji sa civilnom organizacijom "Krio" i da je trajao 29. jula do 15. oktobra.

Na konkurs je stiglo više od 1.000 fotografija profesionalnih fotografa i amatera, a stručni žiri kojim je predsedavao fotograf Dragan Kujundžić, izabrao je 32 i odredio tri koje su svojim kvalitetom i porukom zaslužile da budu nagrađene.

Kampanja "bahatoparkiram.com" traje godinu dana, a njen cilj je da podigne svest građana o problemima nepropisnog parkiranja obeležavajući prestupnike nalepnicama sa subverzivnim sloganom koji osim svoje direktne poruke upućuje i na internet stranicu www.bahatoparkiram.com koja razjašnjava problematiku i otvara mogućnost svima da uzmu učešće u akciji.

Pogledajte još