GOSPODIN PRAVI NE POSTOJI: Biljana Obradović iskreno o svom ljubavnom životu

Biljana Obradović već 12 godina radi autorsku emisiju "Biljana za vas", a za Blic.rs otkriva svoje male želje i rituale.

Na pitanje da li se u međuvremenu zaljubila, lepa voditeljka i PR fudbalskog kluba "Partizan" odgovara:

- Gospodin pravi i gospođa prava ne postoje. Vama samo neko u određenom trenutku prija, fizički vam se dopadne, a onda kroz upoznavanje i druženje gledate da napravite najbolji balans svih mana i vrlina. Kod mene se to samo desi, energija i to je to. Priznajem nije davno pa, eto, možda je vreme da i ja to sebi da poželim. Nisam tip koji ide iz veze u vezu. Sama super funkcionišem, a još bolje sa pravim parom. Jednostavno, treba da ga doživim kao muško i da to osetim. Kad volim to je strasno i dugo - kaže Biljana i otkriva da je promenila način ishrane zbog zdravlja i vitkosti:

- Ne stižem da vežbam onoliko koliko želim jer radim dva posla. Što se lica tiče, u pitanju je genetika. Obe bake i mama su mi baš mladolike, a telo je disciplina. Poslednjih mesec dana sam promenila ishranu, ali zadržala sve obline. Morala sam privremeno da se odreknem voća, mlečnih proizvoda, pirinča i krompira, ali znate kako kažu, "nema ljubavi bez bola", pa tako i ja... Vratila sam se jogi, a eto samo da ugrabim vreme i da se u kontinuitetu vratim i na fitnes.

Nakon što je izlečila tumor pankreasa, zdravstveno se dobro oseća i redovno ide na kontrole, sada pravi planove za budućnost:

- Trudiću se da se malo vratim na Nedelju mode u Milanu i Parizu i da radim filmske intervjue. Imam plan da radim i neke specijale sa Partizanovim igračima u inostranstvu. Publika se dosta promenila pa se nekad pitam ima li svrhe bilo šta raditi i ko to gleda.

Izvor: Blic.rs
Foto: biljanacity/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.