DVE GODINE TRPIMO TEROR ZARAD NEČIJE PROMOCIJE: Anabela Atijas brutalno odgovorila jutjuberu!

U toku jučerašnjeg dana podigla se velika prašina kada je jutjuber Petar Ivanović, poznatiji kao Don Petar, objavio da mu je hakovan i obrisan Jutjub kanal, za šta je optužio "Porodicu Kardašijan za siromašne". Mnogi su u ovome prepoznali porodicu Đogani koja je često bila na meti njegovih kritika.

Luna Đogani je nakon toga objavila fotografiju na svom Instagramu, gde je napisala "Sve se vraća, sve se plaća" , a mnogi su pomislili da pobednica "Zadruge 2" likuje zbog brisanja kanala svom "neprijatelju".

Don Petar je zbog toga, kasnije tokom večeri ponovo osuo paljbu po Luni Đogani, te je u objavi na svom storiju brutalno izvređao Lunu i Anabelu, ali i ostatak porodice, uključujući i Andreja Atijasa i Gagija Đoganija.

Ovim povodom majka pevačice Anabela Atijas je iznela svoju stranu priče.

- Mi da smo hteli time da se bavimo, odavno bismo se pozabavili. Godinama nas je ponižavao i ne znam šta bi nas sprečilo da smo hteli time da se pozabavimo - istakla je Atijas.

- Ovo je još jedna lažna manipulativna priča u korist ličnog marketinga. A je l' umete vi da postojite bez Lune? To je pitanje za mnoge koji učestvuju u ovoj smešnoj, već odavno provaljenoj igri. Mi već dve godine trpimo teror zarad nečije promocije - zaključila je pevačica, dodajući da ona "ne ratuje ni sa kim".

Izvor: Blic.rs/Pulsonline.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još