ŽELI DA BUDE STARA MIKSI: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola poslali poruke svojim roditeljima (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su nakon završetka "Igre istine" razgovarali o svom odnosu i čvrsto odlučili da će se stvari od sada promeniti.

- Jako sam svesna svojih grešaka, a rekla sam ti koje su - krenula je Miljana, a onda je Zola odlučio da se obrati svojoj mami Bosi, a Kulićeva se obratila svome ocu Siniši.

- Boso, ništa se ne brini, opusti se. Ne slušaj priče sa strane, nema razloga za brigu. To što se ja nekad osećam loše psihički, to može da se desi i napolju. Uživaj, idi na posao, ponašaj se normalno, nema potrebe da se brineš za mene. Znaš da sam ispravan kod Boga - rekao je Zola.

- Tatice, ništa nemoj da se brineš i sekiraš. Ispraviću svoje ponašanje, obećavam da ću sutra biti za primer. Uživaj, manje gledaj rijaliti, zdravlje nema cenu. Znaš da sam ja lavica, da sam ja tvoj sin i da ću i gore da izdržim. Ovo ništa nije - nadovezala se Miljana, a onda su otišli u radionicu.

- Ja sam se kanalila do večeras. Odlično sam počela, kada si ti ušao tada sam počela da se kanalim. Krećem da budem ona stara. Pozitivna. Sve sam ti rekla - rekla je Miljana.

- I ja tebi. Samo nemoj da očekuješ da ću te pustiti da lažeš - poručio je Zola.

- Ja nikad ne lažem. Niti ću da započinjem teme vezane za tebe. Ako si za normalan razgovor, tu sam. Ne o nama, ne o vezi - dodala je Kulićeva.

- I ja sam uvek tu, samo zavisi od tvog ponašanja. Samo da pričaš istinu - ponovio je Zola.

- Priča je završena, ja ću dati sve od sebe da se završi ova agonija - poručila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još