KRAJ ZLATNE GENERACIJE: Janko Tipsarević odigrao zadnji meč, kolege iz reprezentacije u suzama (VIDEO)

Najbolji teniseri Srbije završili su juče učešće na novom Dejvis kupu porazom od Rusije u četvrtfinalu ovog takmičenja. Naši momci imali su dodatan motiv na turniru u Madridu, jer su želeli da Janka Tipsarevića sa "Salatarom" isprate u penziju!

- Ja ovo vidim kao kraj naše zlatne generacije, koju čine njih četvorica koji sede ovde. San je možda bio da osvojimo trofej, ali stvari se nekada ne dese kako želite - rekao je Nenad Zimonjić sa suzama u očima, a potom se nadovezao:

- Ja sam timskim takmičenjima išao sa pristupom da morate da date sve od sebe za svoju zemlju. Šta god je potrebno da uradite za tim, a oni su danas dali sve od sebe. Nekada pobedite, nekada izgubite. Svi su imali svoj udeo i to je glavna stvar. Ne samo sad, već tokom celih karijera i to je sve što možete da uradite. Bilo je sve veoma emotivno jer je ovde odigran Jankov poslednji meč.

- Mi nismo ni prijatelji ni saigrači, mi smo porodica - poručio je Novak Đoković, a nadovezao se Tipsarević:

- Neću pamtiti pobede i poraze, već naše prijateljstvo.

Poznati italijanski novinar Ubaldo Skakagate pozvao je sve prisutne da pozdrave srpske tenisere i njihovu demonstraciju emocija, pa su dobili gromoglasan aplauz.

Izvor: Alo!
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još