JA SAM MU I OTAC I MAJKA: Dragana Mitar progovorila o starateljstvu nad svojim sinom i otkrila u kakvom je odnosu sa Sinišom Dragutinovićem (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga 3" nikada nije dosadno, a naročito kada se ukućani okupe oko stola kako bi razmenjivali pitanja, pretresali događaje od protekle nedelje ili odgovarali na pitanja gledalaca i novinara.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević imao je pitanje za novu učesnicu rijalitija "Zadruga 3" Draganu Mitar. Naime, njega je zanimalo u kakvom je odnosu ona sa Sinišom Dragutinovićem, ocem njenog deteta.

U kakvom kontaku si sa Sinišom Dragutinovićem? Da li ste se čuli i da li ste se konačno razveli?

- Nismo ni u kakvom odnosu, ne čujemo se. Čeka se ročište, ne znam zašto se odužilo. On živi svoj život, ja svoj. Tim ročištem je određeno da se ja brinem o detetu, dete je kod mene. Vaspitanje ja obavljam, ja snosim sve troškove. Ja sam mu i mama i tata. Otac ga viđa jednom u mesec dana po tom sudskom rešenju - rekla je Dragana Mitar.

Da li je Siniša želeo da taj kontak sa detetom bude češći?

- Doneta je mera da dete viđa svake srede i da svakim vikendom dete bude kod njega. On ga ne viđa vikendom. On ako ne želi ne mora da ga vidi nikako. Dva puta ga je video od tada. Jovan ne pita za njega, niti ga zove. Ja Jovanu ne namećem da vidi svog oca. Ako on kao otac nema potrebu da vidi svoje dete, ja sama to ne namećem. Pošto živimo u istom gradu, srećemo se ponekad. Sreli smo se u kafiću. Jedva čekam da se razvedem, čekam to ročište. Jovanu je divno sa mnom i sa mojim roditeljima. Mislim da ima srećno detinjstvo - rekla je Mitrova i istakla da Siniša nije prisustvovao rođendanu svog sina.

- Nije bio na rođendanu. Zvao je ujutru, čestitao mu je rođendan. Ja ga nisam zvala na rođendan. Sreli smo se i tako mu je dao poklon, imao je poklon u autu. Bio je saglasan i sa promenom vrtića. Ne znam šta se dešava. Čekamo taj papir da stigne i da konačno budem razvedena. Mi se ne čujemo, niti se viđamo. Kada želi da vidi Jovana, tada se čujemo. Kada mi treba pomoć za dete, ja se njemu ne obraćam. Mi smo navikli da budemo sami. On je nestao iz detetovog života - objasnila je Mitrova.

Siniša te je u više navrata provocirao? Setimo se izbacivanja iz stana, pa svega što se desilo na Crnogorskom primorju gde se pojavio sa novom devojkom. Kako to doživljavaš sada kada se osvrneš na taj period?

- Ja ne bih volela da se srećemo. Volela bih da ja budem Jovanom staratelj. Ne mogu neke odluke da donosim sama, pa moram da ga kontaktiram. Ja sam svoj život stabilizovala, volela bih da ovu ružnu godinu izbrišem. Celo leto je bilo katastrofa za mene. Ceo odmor mi je propao. Dobijala sam i neke tužbe od njega. Kada ja budem Jovanov staratelj, tada neću morati uopšte da mu se obraćam - rekla je ona, a onda je istakla da njen život sada upotpunjava svima dobro poznat "Gospodin Torta".

- Proslavili smo Joletov rođendan. On je meni podrška i prijatelj. Svašta nešto sam prošla. Bio je za mene u teškim trenucima. Imamo okej i korektan odnos. Jole ga voli. Učinio je taj rođendan lepim i posebnim. Bile su dve torte - istakla je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još