SPONTANOST JE ZA NJIH NOĆNA MORA: Horoskopski znaci koji nisu avanturističkog duha

Avanture i spontana putovanja za njih su prava noćna mora.

I dok su, na primer, Strelčevi na tronu spontanosti i izlaska iz svoje sigurne zone, ovi pripadnici Zodijaka vole da imaju sve isplanirano i da odrade svaki zadatak po uputstvima i sa prethodnom pripremom. Ova tri horoskopska znaka ne vole izlazak iz svoje sigurne zone.

Vodolija

Vodolije nikako ne vole spontane i besciljne radnje. Oni vole da imaju sve na papiru i tačno isplanirano kako bi osmislili rešenje za svaki potencijalni problem. Oni su veliki radnici i spontanost i nagle izlaske iz zone komfora smatraju dečjim postupcima.

Jarac

Jarčevi preziru improvizacije i trenutke u kojima neko drugi preuzima inicijativu jer oni, prema svom mišljenju, uvek imaju bolji plan. Izuzetno su disciplinovani i vole kada sve teče prema njihovom planu. Izlazak iz zone komfora takođe planiraju i postupno se prilagođavaju na njega jer mrze kada ih nešto šokira.

Devica

Device su van sebe kada moraju da urade nešto ili se prilagode nečemu što nije u njihovom planeru. Poput Jarčeva, one ne vole improvizacije i vole da imaju plan za baš sve. Uz to, Device su najveći perfekcionisti pa imaju potrebu da se pripreme za sve. Ama baš sve!

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još