BEOGRADSKA PREMIJERA: Film Gordana Kičića "Realna priča" nasmejao i raznežio publiku

Film "Realna priča", rediteljski debi glumca Gordana Kičića, koji je sinoć premijerno prikazan u Sava centru, oduševio je beogradsku publiku.

Emotivna saga o imaginarnom glumcu Veljku Radisavljeviću koji veruje da se ceo svet urotio protiv njega, prikazuje nam život partnera - tumače ih Gordan Kičić i Nina Janković koji nailazе na bračne i druge životne probleme.

- Ovo je duhovit film, sa mnogo emocija u sebi, ali na prvom mestu iskren. Snimio sam film baš kakav sam želeo i verujem da će publika prepoznati tu emiciju. U osnovi, čeka vas melodrama uvijena u komediju i svakako najtopliji film ove zime - izjavio je Gordan Kičić.

Na premijeri, pored glavnog glumca i reditelja, crvenim tepihom prošetao je i najveći deo glumačke i autorske ekipe, na čelu sa glavnom glumicom u filmu Ninom Janković, a publika je imala priliku da pozdravi i Branimira Brstinu, Vojina Ćetkovića, Goricu Popović, Katarinu Gojković, Milicu Mihajlović, Dejana Lutkića, Svetozara Cvetkovića, Bojana Dimitrijevića, Branku Šelić, Jovanu Gavrilović, kao i devojčicu Lenu Lazović koja je oduševila publiku svojom prvom ulogom na filmu.

Film "Realna priča" naći će se na repertoarima bioskopa širom Srbije i regiona od 14. novembra.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još