DANAS NISAM PLAKALA, DRUGAČIJE SU ME NOSILE EMOCIJE: Svetlana Ceca Ražnatović dala prvu izjavu nakon venčanja naslednika

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić danas su se zavetovali na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a potom je, u hotelu "Hajat" gde je organizovana proslava, održano i građansko venčanje, kada je mlada uzela prezime svog muža. Jedna od najsrećnijih danas svakako je Veljkova majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je nakon građanskog venčanja izašla pred pripadnike sedme sile i dala izjavu.

Ceca se odmah osvrnula na običaje koje su danas imali, a pevačica je priznala da su neke izmiksovali zato što im je kum Grk.

- Imali smo izmiksane običaje, zato što nam je kum sa Kipra, i cela njegova porodica je došla, a tamo je običaj da ga kum oblači, brije, parfemiše i to mi je bilo jako slatko, zašto da ne izmiksamo običaje - rekla je Ceca i dodala da nije plakala na venčanju, za razliku od Anastasije:

- Anastasija je sve vreme plakala, ja nisam plakala, baš sam bila srećna i vesela, drugačije me nosila emocija.

Ono što je posebno oduševilo Cecu jeste narod koji se pojavio na venčanju u Hramu Svetog Save, kako bi njenoj porodici poželeo sreću.

- To je divno, svi ljudi se prosto raduju našoj sreći, veselju, slavlju i to je divno i daj Bože da nam se svima samo lepe stvari dešavaju - rekla je Ceca i priznala da se raznežila kada je videla Bogdanu u venčanici:

- Baš sam bila raznežena, ja sam je i pre toga videla u venčanici, a osećam se sjajno, dovoljna je ta jedna reč da sve opiše - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još