UPUTIO JAVNO IZVINJENJE MIMI: Vladimir Adžić napustio "Zadrugu 3" (VIDEO)

One nedelje su tri zadrugara nominovana za izbacivanje. Miljana Kulić je dobila veći broj glasova od svojih cimera, dok su Svetlana Ceca Kitić i Vladimir Adžić dobili najmanju podršku milionskog auditorijuma.

Voditelj Ognjen Amidžić je objasnio nominovanim zadrugarima pravila igre, a oni su se potrudili da ispune ovaj izazov.

- Na moj znak moraćete da složite ovo kamenje tako da se linija ne prekida, tako da ta linija deluje prirodno. Vidite da na svakom kamenu postoji linija i ta linija treba da se nastavi. Kamenje treba da složite u krug - rekao je voditelj.

U ovoj igri nominovani zadrugari nisu uspeli da reše zadatak, te nikome od njih nisu udvostručeni glasovi. Voditelj je saopštio da je Miljana Kulić imala 72% glasova publike, Ceca Kitić je imala 21%, a Vladimir Adžić je imao 7% osvojenih glasova, te je on zadrugar koji je napustio zauvek velelepno imanje u Šimanovcima.

Adžić se pozdravio sa zadrugarima, a potom se uputio ka studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević i sestre Jelene.

- Ceca je dobila želju da ode, ja sam joj rekao da ja želim. Menjaju se osećanja. Počeo sam da sanjam loše snove, jako ružan san za svog psa, to me je jako ubilo. Mima je neko čije sam ja ludilo prihvatio, ali kad tad prelije kap čašu, ja joj se javno izvinjavam zbog toga - rekao je Vladimir na samom početku, a zatim je napisao pismo u kome je proglasio novog vođu, pa nastavio da komentariše aktuelne teme u "Zadruzi":

- Kada sam imao sa Vladom duel, video sam profil tih devojaka, svi ih tako nazivaju ("Kokošinjac"). Ja branim žene, ali ono ne mogu nazvati ženama, ni damama - istakao je Adžić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.