ALEKSANDRA SUBOTIĆ STALA NA PUT GLASINAMA: Nikad više neću ući u rijaliti!

Aleksandra Subotić oglasila se nakon brojnih pitanja novinara i fanova da li ulazi u "Zadrugu 3" i demantovala napise da su otac Karađorđe i ona primorani ugovorom da borave na velelepnom imanju u Šimanovcima. Za nju je igra završena i kako kaže nikada više neće učestvovati u rijalitijima.

- Ovako, dragi moji, svaki dan mi šaljete poruke o tome da li ulazim u "Zadrugu 3"? Ne, ne ulazim i nikad ne bih! A zašto? Ušla sam u "Zadrugu 2" otvorenog srca i borila sam se svom snagom da pokažem i dokažem neku svoju istinu! Bilo mi je teško, pre svega zbog toga što sam ostavila svoju maloletnu ćerkicu da odrasta bez ljubavi majke, ali trudila sam se da verujem da je to zarad našeg boljeg sutra! Pa onda i zbog toga što se taj rijaliti pretvorio u moj život, bila sam prinuđena da se zajedno sa svojom podrškom i svima vama koji ste bili uz mene - borim sa najgorom izdajom u svom životu, sa najvećim poniženjem, sa nečim što nisam ni mogla da sanjam da će mi se desiti.... Ali to je život, moje je bilo da budem jaka a vaše da me podržite, hvala Bogu i to je prošlo - seksi crnka dotakla se i bivšeg izabranika Davida Dragojevića i Ane Korać.

- Napokon je došao i kraj tog pakla koji sam preživela, najdužih 24 sata u mom životu - 6. juli.. Sve moje suze, ceo taj pakao kroz koji smo prošli, sav taj stres, strah, bol, tuga... Sve je to prošlo... Činilo mi se da smo pobedili, osvojeno visoko četvrto, neki novac i auto.... Mesto osvojeno jeste... Ali sve ono zasta sam se ja borila nije.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još