BAGRO, OSTAVITE MOG POKOJNOG OCA NA MIRU: Kija Kockar javno se oglasila nakon informacije da je "prodala" sahranu!

Kristina Kockar odlučila je da se "obračuna" sa onima koji, kako tvrdi, iznose neistine o njoj a najviše ju je pogodila informacija kako je "prodala" očevu sahranu zarad popularnosti ili veće zarade.

Kija se oglasila javno na Instagramu i u detalje napisala sve što joj je na duši:

- Ostavite mog pokojnog oca na miru! Jelena Krunić i ostali lažni profili neka se još jednom jave i naprave video zapis o tome kako sam ja "prodala" očevu sahranu, pa ćemo na sud i da završimo više jednom zauvek sa tom pričom! - navela je pevačica čiji je otac preminuo u toku emitovanja te sezone rijalitija.

- Što se tiče mog posla u avijaciji i priče da sam "otpuštena", to je pričao Slobodanov otac javno na "Pinku", pa ako neko hoće javno da istupi, od ovih lažnih profila da ponovi umesto njega, jer ne bih baš bivšeg mi svekra da tužim! Tužno, i nisam u tom fazonu! Pa bagro, da vas vidim... Video snimak možete predstaviti na Jutub kanalu zajedno sa svojim ličnim podacima pa da se vidimo na sudu. U njemu jasno i glasno reći onu moju omiljenu "da smo sve namestili, ili da sam namestila (za drugu osobu ne garantujem) da se javno sa oženjenim, a ona jadna"... Izvolte... - dodala je Kockareva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još