NOVAC JE NAJBOLJE REŠENJE: Danijela i Bogdan Rodić pokloniće 10 hiljada evra unuku Željku

Roditelji snajke Cece Ražnatović Bogdane Rodić, Danijela i Bogdan, rešili su da prvom unuku, koje bi trebalo da se rodi u maju, poklone 10.000 evra.

Tast i tašta Cecinog sina Veljka Ražnatovića uplatiće detetu novac na račun, a ono će sumom, koja će narasti zbog kamate, moći da raspolaže kad postane punoletno.

- Rodići su poznati po tome da su veoma vredni i pošteni i komšije iz Titela za njih imaju samo reči hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića i prodavanjem na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspeli da zarade novac koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta pokloniti bebi, budući da će kod Ražnatovića imati sve. Posle razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rešenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško - otkriva dobro obavešten izvor.

Kada su novinari jednog beogradskog portala upitali Danijelu da li je informacija tačna, ona nije želela da otkriva šta spremaju pre nego što se beba rodi.

- Verovatno ono što je svima potrebno. Još je rano da pričamo o tome, a i takva stvar treba da ostane samo u porodici. Neka sve prođe kako treba, pa ćemo sve drugo lako - rekla je Bogdanina majka, a potom se nadovezao njen otac.

- Ma, kad se rodi unuče, biće lom! Nećemo se trezniti (smeh). To ne možemo da dočekamo. Samo neka nam je živo i zdravo, i neka su nam ćerka i zet dobro. Kad je njima lepo, i nama svima je dobro - rekao je Bogdan.

Bogdana i Veljko Ražnatović pre dva dana su saznali da će dobiti sina, a Cecin naslednik je otkrio da će se beba zvati po njegovom pokojnom ocu Željku.

Inače, i Veljko nosi ime po svom dedi, Arkanovom ocu, pa je samo nastavio porodičnu tradiciju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.