UDALA SE ZA SRBINA, A TO SE NE PRAŠTA: Severinina rođena sestra odrekla se pevačice zbog Igora Kojića

Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić! Ona je poručila da hrvatskoj pevačici nikad neće oprostiti što se udala za Srbina.

Seve je trenutno na velikoj regionalnoj turneji, a njenoj sestri ne pada na pamet da ode na neki njen koncert i pruži joj ruku pomirenja.

- Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd - kaže Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra.

- Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više - rekao je ljutito Zdravko.

Zdenka je ipak imala još jednu poruku za svoju sestru:

- Srbi su vodili rat protiv Hrvata! A Severina je očigledno zaboravila da je Hrvatica, i to se ne prašta!

Seve je u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt. Navodno, sestre su se zavadile oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Seve je pokušala da se pomiri sa Zdenkom, pa ju je pozvala na venčanje sa Igorom 2015. godine.

- Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri - rekla je tada Zdenka i dodala da "sestra sestru ne prepoznaje".

Ona je tad pozvala sestru da se osvesti jer će vremenom "zaplakati kao što je plakao Vukovar".

- Lepo nam je pokojna baba govorila: "Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose." Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako drugi deo venčanja nije ostao obavijen velom tajne. Drugo, u Vukovaru smo sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja. Ne podržavamo sve ovo! - pričala je tada Zdenka i dodala:

- Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je vaspitana u hrvatskoj i moralnoj rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću.

Zdenki se nije sviđao ni Severinin bivši nevenčani suprug Milan Popović samo zato što je Srbin. Ona je pričala kako se njena sestra "verila za svaku budalu", pa tako i za Milana. Zdenka nije upoznala Popovića, ali jeste Severininog i Milanovog sina Aleksandra dok je kao beba boravio kod bake Ane.

Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

Izvor: Hit Informer
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.