NE PRIHVATAJU LJUBAVNI BRODOLOM: Četiri znaka Zodijaka koja najteže podnose raskid

Neki ljudi su emotivniji od drugih, a isto se tako neki teško nose s promenama i raskidima.

Upravo su te osobine zajedničke pojedinim horoskopskim znakovima koji ne znaju kako da prihvate ljubavni brodolom.

Četiri znaka Zodijaka se nateže nose sa raskidom.

Rak

Oni su najveći emotivci s kojima ćete se sresti pa ne čudi što su im ljubav i porodica na prvom mestu. Ipak, imaju problem s racionalnim pogledom na stvari pa često prošlost idealizuju, dok im sadašnjost nije dovoljno dobra. Ne vole promene i teško se nose s ostavljanjem pa će se na sve načine truditi da održe ljubavnu vezu u životu, čak i onda kada je svima jasno da to nema smisla.

Ribe

Čak i onda kada pronađu novu ljubav, pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati posebno mesto na kojem će čuvati stvari koje ih podsećaju na bivšeg partnera. Njihov proces tugovanja traje dugo pa neretko sami sebe muče prisećajući se prošlosti.

Škorpija

Oni su istovremeno osećajni i jaki, ali i strastveni. Iskreno uživaju u ljubavi pa za svakog partnera misle kako je on onaj pravi. Takođe, jako su ljubomorni i teško prihvataju činjenicu da su njihovi bivši ljubavnici pronašli sreću s nekim drugim.

Bik

Za njih je oporavak od propale veze dugotrajan proces, ali to nikada neće priznati. Pate i tuguju u sebi, dok se na prvi pogled čini da ih raskid uopše ne pogađa.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još