MAJA MARINKOVIĆ OCRNILA MINU VRBAŠKI: Ona je za mene loš čovek, ne volim žene sa kojima možeš da obrišeš pod! (VIDEO)

Tokom dana Maja Marinković i Lazar Čolić Zola osamili su se na ekonomskom delu imanja, gde su jedno drugo ispitivali škakljiva pitanja o turbulentnim dešavanjima u Beloj kući.

- Da si gledalac, da gledaš sa strane, hoću da oceniš od jedan do deset tvoje ponašanje i ponašanje Mine Vrbaški? - upitao je Zola.

- Moram da obrazložim, pusti me da odgovorim. Njeno ponašanje u prvoj i drugoj "Zadruzi". Ja sebe nisam iskompromitovala, svi mi imamo greške, ali ja sam rekla da je ona za mene loš čovek, njeno ponašanje je mnogo bolje nego u prvoj i drugoj "Zadruzi", da se ponižava, da, ponižava se! Ja nikoga ovde ne bih jurila, ja prvo volim sebe, pa sve ostale ljude. Ne volim žene sa kojima ćeš da obrišeš pod. Ona nema sa kime nije bila, ona se drastično promenila sada, tako da četvorka - odgovorila je Maja, dok se Zola nije složio sa time.

- Da li je Marija Kulić glavni krivac za vaš raskid? - upitala je Maja.

- Ne smatram da je glavni krivac, ali jeste jedan od razloga. Ona je jedna od glavnih osoba koja pokušava da našu vezu degradira, ona se sama izjasnila da je protiv naše veze. Ta njena zakletva je bila izrečena u našem velikom konfliktu. Ljudi pred oltarom obećaju jedno drugom na vernost, siguran sam da je ona u tom trenutku aludirala na vezu, koja se naravno nije dogodila. Mi smo osobe koje su bile zajedno sedam, osam meseci, to se ne može nazvati kr*s kombinacijom - odgovorio je Lazar.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još