NISAM OVO OČEKIVALA: Severina u suzama, danas do 20 časova mora da preda sina Milanu Popoviću

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zato što je napravljen presedan u postupanju - rekla je za Jutarnji.hr utučena Severina Kojić nakon što je saznala da je izgubila bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, budući da je sud doneo presudu da dete u budućnosti živi sa ocem, biznismenom Milanom Popovićem.

Kako prenose hrvatski portali, razlog za takvu odluku leži u činjenici da dete već neko vreme ne ide u školu zbog šoka koje je doživelo jer učiteljica nije dopustila da ga nakon nastave kući odvede Severinin suprug Igor pošto je pevačica bila odsutna.

Hrvoje Jukić advokat Milana Popovića, ipak, nije želeo da komentariše zašto je sud doneo takvu odluku.

Odluka suda stupa na snagu odmah, i od danas se mora sprovesti u delo, iako nije pravosnažna. Zato i ne smem ništa dalje da komentarišem jer je sudski proces i dalje u toku. Ne mogu da komentarišem ni zašto je došlo do toga da Severina izgubi starateljstvo, ali je očigledno da je sud imao razloge za takvu odluku - rekao je on za "Blic".

Sudija Tea Golub donela je privremenu meru koja stupa na snagu odmah, pa Severina večeras do 20 časova sedmogodišnjeg sina Aleksandra mora da preda ocu. Nije navedeno na kojoj adresi će stanovati.

Severina i Milan Popović su u emotivnu vezu uplovili krajem 2010. godine, a verili su se u aprilu 2011. U februaru 2012. godine dobili su sina Aleksandra, a samo osam meseci kasnije govorilo se o problemima u njihovom odnosu jer je Severina bez Milanovog prisustva krstila sina.

Ubrzo nakon toga Severina je potvrdila rastanak zbog, kako je rekla, neslaganja u karakterima. Već godinama se bore za starateljstvo nad sinom.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Promo

Pogledajte još
3 komentara
 1. Mica says

  Mislim da je najteze detetu i da ne bi trebalo da razmisljamo previse o roditeljima.

 2. Srbin says

  Jadno dete. Naviklo da živi sa majkom i sad treba da pređe kod onog nazovi oca,koji je verovatno parama potkupio sud. Stamota. Strašno.

 3. Srbin says

  Sud treba da se stidi. Sramota.
  Šta,majka je na koncertima? A kud se otac vuca? On je cvećka i po ceo dan sedi kući.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.