MILAN POPOVIĆ NAKON ŠTO JE DOBIO STARATELJSTVO NAD SINOM: Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte!

Nakon što je na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena presuda prema kojoj je, u pravnoj bici za starateljstvo, prvostepeno dosuđeno da će maleni Aleksandar Popović (7) odsad živeti s ocem Milanom Popovićem (54), a ne s majkom Severinom Kojić (47) kao do sada.

- Iako je reč prvostepenoj presudi, jako sam srećan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti da ide u školu u Zagrebu gde će nastaviti i da živi, ne želim da otkrijem u koju školu, jer to zadire u privatnost deteta. Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte - izjavio je Milan Popović.

- Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14. oktobra i da ću morati da uzemem privatne časove da nadoknadi sve izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkovali pa će biti dosta gradiva koje je propustio – dodao je Popović i rekao da je on otac koji je potpuno posvećen svojoj deci.

Osim sina sa Severinom, Milan Popović ima još dvojicu sinova: Milana i Đorđa. Zbog Aleksandra je kupio kuću u Zagrebu i organizovao sve poslovne obaveze kako bi što više mogao da se posveti deci.

- Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih rekao je da im je najteže palo što su propustili detinjstvo i odrastanje svoje dece. Ja neću dopustiti da se meni to dogodi. To nije dobro za dete, deci nisu potrebne dadilje i treće osobe nego roditelji - kazao je Milan.

Popović je dodao je da će maleni Aleksandar nastaviti da putuje kao i dosad i da je čitao tekstove o tome da mališan ima lažni pasoš, ali sve je to, kako kaže, potpuna laž. Istina je da će on sve učiniti za svoje sinove: Aleksandra, Milana i Đorđa.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ivan Vučićević

Pogledajte još