MILAN POPOVIĆ NAKON ŠTO JE DOBIO STARATELJSTVO NAD SINOM: Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte!

Nakon što je na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena presuda prema kojoj je, u pravnoj bici za starateljstvo, prvostepeno dosuđeno da će maleni Aleksandar Popović (7) odsad živeti s ocem Milanom Popovićem (54), a ne s majkom Severinom Kojić (47) kao do sada.

- Iako je reč prvostepenoj presudi, jako sam srećan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti da ide u školu u Zagrebu gde će nastaviti i da živi, ne želim da otkrijem u koju školu, jer to zadire u privatnost deteta. Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte - izjavio je Milan Popović.

- Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14. oktobra i da ću morati da uzemem privatne časove da nadoknadi sve izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkovali pa će biti dosta gradiva koje je propustio – dodao je Popović i rekao da je on otac koji je potpuno posvećen svojoj deci.

Osim sina sa Severinom, Milan Popović ima još dvojicu sinova: Milana i Đorđa. Zbog Aleksandra je kupio kuću u Zagrebu i organizovao sve poslovne obaveze kako bi što više mogao da se posveti deci.

- Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih rekao je da im je najteže palo što su propustili detinjstvo i odrastanje svoje dece. Ja neću dopustiti da se meni to dogodi. To nije dobro za dete, deci nisu potrebne dadilje i treće osobe nego roditelji - kazao je Milan.

Popović je dodao je da će maleni Aleksandar nastaviti da putuje kao i dosad i da je čitao tekstove o tome da mališan ima lažni pasoš, ali sve je to, kako kaže, potpuna laž. Istina je da će on sve učiniti za svoje sinove: Aleksandra, Milana i Đorđa.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ivan Vučićević

Pogledajte još
2 komentara
  1. Srbin says

    Strašno. Otrgnuti dete od majke.
    Ovaj otac je seljačina i to se na njemu i vidi.

  2. Srbin says

    Eto,otac misli na sebe a ne na svoje dete i njegovo dobro. Sam je rekao da ne želi da na svojoj samrti pati za tim što je propustio odrastanje svoga deteta. Zamisli. Jadan. Baš mi ga žao. Pa što he napistio dete i majku,što nije ostao sa njima.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.