OPROSTI IM SINE, NE ZNAJU ŠTA ČINE: Severina se oglasila dirljivim pismom nakon što izgubila starateljstvo nad Aleksandrom! (FOTO)

Sud je doneo odluku da Severini Kojić oduzmu sina Aleksandra i starateljstvo  pripadne ocu Milanu Popoviću.

Pevačica  se danas prvi put obratila javnosti putem Instagrama, a poruka koju je objavila rasplakala je mnoge.

Njeno obraćanje prenosimo u celosti.

- Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u reči, koja ne vrede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon sedam i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te.... Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivati svako veče, a o tome će odlučiti “gospodin vreme”. Dotad, mama je uvek uz tebe i ovo će brzo proći, sine. Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno važnijih stvari... Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog - napisala je pevačica i dodala

Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam te odvesti... Išli smo sa osmehom. Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robine moj, tvoj Betmen te čeka... I oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine - završila je Severina.

Foto: Severina/Instagram
Foto: Severina/Instagram

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još