SANJA KUŽET NAKON TEŠKOG PERIODA: Sve je trenutno bajno i sjajno

Sanja Kužet vešto uspeva da sakrije svoj privatni život od očiju javnosti, iako je milioni gledalaca prate svake subote u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Voditeljka je odavno postala zaštitno lice ovog šou programa, zbog čega joj mnogi svakodnevno na račun atraktivanog izgleda upućuju bezbroj komplimenata. Na njenu lepotu ne ostaju ravnodušni ni mnogi pevači, a neretko i sam direktor "Granda" Saša Popović ume da prokomentariše kako Sanja oduzima dah.

Voditeljka otkriva kako njen suprug reaguje na to što je stalno u centru pažnju gde god se pojavi, kao i što joj neretko mnogi muškarci upućuju komplimente.

- Nemanja i ja smo zajedno malo više od pet godina, tako da smo mi te lekcije davno prošli - objašnjava ona.

Ipak Sanja ne krije da, iako često dobija pohvale na svoj račun, najviše sluša svoj unutrašnji glas. Kako sama ističe, dosta je samokritična i zbog toga uvek radi kako ona misli da je najbolje.

- Suština jeste da je mnogo više pozitivnih komenatara, ali naravno da ipak poslušam sebe jer sam najsamokritičnija prema sebi. Lepo je čuti komplimente, ali nekada neko misli da je nešto dobro, a ja smatram da je moglo biti bolje i tada sama sa sobom rešavam sve - kaže Sanja.

U skladnom braku sa Nemanjom, Sanja je dobila sina Strahinju koji uskoro puni tri godine, dok iz prethodnog braka ima sina Andriju. Ona neretko ume da obraduje svoje fanove zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, gde svakodnevno pokazuje da je požrtvovana mama i da uživa u dečjim igrama.

Takođe, Kužet ne krije da su joj mezimci potpuno promenili pogled na život.

- Majčinstvo me je zaista promenilo i sigurno je da sam procvetala od kada imam dva sina. Postala sam mnogo emotivnija, jako malo mi treba da zaplačem. To je najveća promena koja je mogla da se primeti na meni na taj način - objašnjava voditeljka i otkriva da je mekog srca kada su njeni naslednici u pitanju:

- Trudim se da budem stroga mama, ali me moji sinovi mnogo puta razoružaju. Ali ako pitate njih, oni će reći da uopšte nisam stroga. Tako da meni ostaje samo da se trudim da budem, ali oni to vide drugačije, zato što je ljubav ono što je nadvladalo sve ostalo.

U septembru ove godine voditeljka je prošla kroz težak period kada joj je preminuo otac. Iako je tada otkrila da se teško izborila s ovim gubitkom, Sanja je sada ponovo nasmejana.

- Moj osmeh je nekada maska, nekada pravi, ali postala sam surovi profesionalac. To sam dokazala sebi kada sam radila prethodno finale "Zvezda Granda" kada su mi to jutro saopštene neke ružne vesti. Trenutno se u mom privatnom životu ne dešavaju lepe stvari - rekla je Sanja letos, dok je sada pokazala da je smogla snage da nastavi dalje.

- Moj pogled na svet i pravi pogled je kroz ružičasto i kroz veselo i pozitivno. Sve je trenutno sjajno i bajno.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.