ŽIKA ŠARENICA KUPIO LUKSUZAN STAN UBEOGRADU: Nisam mnogo radio, ali sam se uvek trudio da dobro zarađujem

Žika Šarenica pazario je stan u Beogradu na vodi od 60 kvadrata. Informacija da je kupio skupocenu nekretninu možda je neke i iznenadila, ali Živorad Nikolić u javnosti nije hteo mnogo da govori odakle mu zapravo pozamašna svota novca.

Ipak, sada je za "Scenu" otkrio sve detalje.

- Stan sam kupio od rada - u cugu je rekao voditelj, a potom dodao:

- Nisam mnogo radio, ali sam se uvek trudio da dobro zarađujem. Svi su zaboravili moj transfer od pre nekoliko godina. Podsetiću vas da sam napravio dobar transfer sa televizijom "Pink" i mogu da kažem da su mi oni kupili taj stan. Tačnije, da je novac potekao odatle - izjavio je Žika.

On je kao razlog kupovine ove luksuzne nekretnine navodio i veliku porodicu, a kako objašnjava, ne želi da se bavi poslovima oko uređenja pa je sve prepustio svojoj supruzi Zorani Nedić.

- Supruga uređuje stan, ne mešam se u to. Generalno je ona ta koja vodi računa o svim stvarima u domaćinstvu, te ne želim da budem taj koji će voditi brigu o tome - iskren je voditelj.

Inače, pre više od dve decenije Nikolić je sa suprugom kupio stan u Beogradu. Pet godina kasnije uselili su se u njega, a posle desetak dana bili su izbačeni.

- Stan u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli kupili smo 1995. od investitora "Invest-eksport grupe" tako što smo mu dali stan od 26 kvadrata i doplatili 24.000 maraka. Šest godina kasnije investitor nas je uveo u posed. Posle desetak dana došli su neki ljudi iz Omladinsko-sportskog društva koji su bili partneri sa firmom za izgradnju i izbacili nas iz stana. Na sudu smo taj slučaj rešili, izgubio sam sve. Dao sam novac, koji sam posle izgubio - ispričao je voditelj, a potom dodao:

- Sve se to nekako u životu izravna. Ne želim da kukam, neke stvari ne možemo da promenimo u životu.

Izvor: Scena/Blic.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još