GOSPODIN TORTA UŠAO U "ZADRUGU": Edis Fetić otkriće sve o odnosu sa Draganom Mitar! (VIDEO)

Edis Edo Fetić, publici rijaliti programa "Zadruga" poznatiji pod pseudonimom gospodin Torta, večeras je postao ravnopravni takmičar najgledanijeg rijalitija u regionu.

Voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile poveli su intervju sa njim, a on je poricao da je u emotivnoj vezi sa Draganom Mitar, iako joj je u prethodnoj sezoni poslao tortu i postoje paparaco snimici na kojima se ljubi sa zadrugarkom.

Na samom početku, Fetić je otkrio kakva je priroda njegovog odnosa sa Draganom Mitar.

- U principu mi smo u jednom prijateljskom odnosu. Ne, nismo se ljubili u usta. Vladimir je živ i zdrav momak, udvara se. I treba da nastavi da se udvara, to je njegova želja. Siguran sam da ne postoji fotografija gde sa Dragana i ja ljubimo. Normalno ću da se pozdravim sa njom, mi smo prijatelji, mnogo smo vremena provodili zajedno - rekao je Fetić.

Na pitanje koji mu je motiv za ulazak, gospodin Torta je rekao:

- Avanturista sam u životu, pa ajde da probam. Spominjan sam u prethodnoj sezoni, pa sam rešio da ostanem tu i učestvujem. Imam troje dece i dalje sam na papiru u braku - objasnio je Edo.

Usred intervjua, Fetiću je pušten snimak na kome se jasno vide bliski trenuci Dragane i Vladimira Tomovića.

- Slatko mi deluje, baš lepo izgledaju zajedno. Imaju moj blagoslov, ona je slobodna žena, može da bira sa kime će da bude. Mislim da nikada nije rekla da je sa mnom u vezi, videćete kada uđem u kakvom smo odnosu. Nisam se prepao Vladimira, ali ja ne mogu nikoga da vučem za ruku sa kime će da bude - rekao je Edo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još